Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “COSME – Proje Geliştirme Eğitimi ve Proje Yazma Çalıştayı” Hakkında 13 Haziran 2025
- IV. Bansko Balkan Ticaret Zirvesi Hakkında 12 Haziran 2025
- Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı Hakkında 12 Haziran 2025
- Gıda İşletmelerinde Karekod Uygulama Usul ve Esasları Hakkında 12 Haziran 2025
- Digital Impact 2025 Ankara Zirvesi Hakkında 12 Haziran 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (296)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (4)
- İhracat (5)
- silider (1.835)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)