Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Şırnak Vali Yardımcısı Talha Altuntaş ile Beraberindekileri Ağırladık 4 Ekim 2024
- “KOBİ’lere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi” Düzenledik 3 Ekim 2024
- İhale Borcu Yokturlarda Limit Değişikliği Hakkında 3 Ekim 2024
- “Kırklareli’de 2024 Yılı Eylül Ayı İhracatı, 2024 Yılı Ağustos Ayına Göre %27,59 Azaldı” 2 Ekim 2024
- Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz işlemlerin istatistikleri 1 Ekim 2024
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (237)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.605)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)