Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık ile Meclis Üyemiz Kadir Duran, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı ziyaret etti 14 Şubat 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Emniyet Genel Müdürlüğü Baş Müfettişleri Salim Alemdar ile Adnan Yenici’yi ağırladı 13 Şubat 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü Mustafa Dal’ı Ağırladı 13 Şubat 2025
- Başkanlarımız Ilık ile Özsan, Kırklarelili İş İnsanı Savaş Hersek’in Cenaze Törenine Katıldı 13 Şubat 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “IPA Bulgaristan-Türkiye Programının Strateji Kurulu 6. Toplantısı”na Katıldı 13 Şubat 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (261)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.718)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)