Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “Aydınlatıcı ve Yol Gösterici İşleviyle Basın, Önemli Rol Üstlenmektedir” 21 Ekim 2024
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “19 Ekim Muhtarlar Günü” Dolayısıyla Muhtarları Ziyaret Etti 19 Ekim 2024
- “Muhtarlarımız, Devletimizin Gözü ve Kulağıdır” 19 Ekim 2024
- S Plakası ile Servis Taşımacılığı (Okul Servisi dahil) hk. 17 Ekim 2024
- Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan’ı Ağırladık 17 Ekim 2024
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (238)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.613)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)