Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, DSİ 112. Şube Müdürü Mehmet Cemil Sarı’yı Ağırladı 8 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İbrahim İşbecer’i Ağırladı 8 Temmuz 2025
- Odamız Üyesi 8 Firma, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024 Listesi”nde Yer Aldı 8 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hersek ile Merkez İlçe Başkanı Güzelergene’yi Ağırladı 7 Temmuz 2025
- “Kırklareli’de 2025 Yılı Haziran Ayı İhracatı, 2024 Yılı Haziran Ayına Göre %15,20 Azaldı” 2 Temmuz 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (302)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (4)
- İhracat (5)
- silider (1.861)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)