Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kırklareli Valisi Uğur Turan ile Birlikte Yangın Bölgelerinde İncelemelerde Bulundu 10 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, MÜSİAD Bulgaristan Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ekmen’i Ağırladı 9 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyeleri’ni Ağırladı 9 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, DSİ 112. Şube Müdürü Mehmet Cemil Sarı’yı Ağırladı 8 Temmuz 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İbrahim İşbecer’i Ağırladı 8 Temmuz 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (302)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (4)
- İhracat (5)
- silider (1.864)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)