Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, yeni hizmet binamıza “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu, Başkan Yardımcısı Zuhal Tarcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülşen Uymaz, Gönül Kayan, Ayşegül Tanrıverdi, Penbe Kızılay, Selin Selvinaz Semiz, Yeşim Özdemir, Tuğba İlhan, Hatice İri ile Aysel Gürdal’ı ağırladı.

Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyet gösterdikleri bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir görev üstlenmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu, bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli çalışmalar yapabileceklerini ifade etti. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini vurgulayan Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’ın nezdinde tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu ile beraberindekileri ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık; oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti. Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Hülya Koyuncu’da gösterdiği misafirperverlikten dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a teşekkür etti.




