Türk-Alman Ekonomi Konferansı Berlin Hakkında

2023 yılında Berlin’de, ardından 2024 yılında Gaziantep’te gerçekleştirilen Türk-Alman Ekonomik İş Birliği Diyaloğu Toplantıları, iki ülke arasında yeniden yapılandırma ve yatırım alanlarında iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi için olanak sağlamıştır.
Bu toplantıların devamı niteliğinde, bu yıl 16 Ekim 2025 tarihinde Berlin’de “Türk-Alman Ekonomi Konferansı” gerçekleşecektir.
Alman Ticaret ve Sanayi Odaları (DIHK) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TürkAlman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) iş birliğinde Berlin’de Haus der Deutschen Wirtschaft’ta (Breite Straße 29, 10178 Berlin-Mitte) gerçekleşecek Konferans, kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek, dijitalleşme, enerji, mobilite, yeniden yapılandırma ve ticaret alanlarında iş birliği fırsatlarını ele almayı hedeflemektedir.
Toplantıda Türkçe–Almanca simültane çeviri hizmeti sağlanacaktır.
Konferansa katılım için https://event.dihk.de/GermanTurkishBusinessConference2025# linkinde yer alan başvuru formunun doldurularak kayıt yapılması gerekmektedir.
Son Yazılar
- “İnşaat sektörü, şehirlerimizin gelişmesi ve ekonomik hareketliliğin artması açısından önemli bir yere sahiptir” 12 Ekim 2026
- “Amatör Spor Kulüplerimiz, Gençlerimizin Geleceğe Güvenle Hazırlanmasında Çok Önemli Bir Rol Üstleniyor” 12 Ekim 2026
- “Orman Ürünleri ve Ambalaj Sektörü, Kentimiz Lojistiğinin ve Üretim Zincirinin Temel Taşıdır” 9 Ekim 2026
- “Çalışma Hayatının Güçlenmesi İçin Kamu Kurumlarımızla İstişare İçerisindeyiz” 8 Ekim 2026
- “Ekonomik ve Sosyal Gelişimimiz İçin İstişare Kültürünü Güçlendirmeye ve Tüm Kesimlerle Diyalog Kurmaya Devam Edeceğiz” 7 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.788)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


