Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Bulgaristan’ın Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oleg Stoilov, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmet Çavuşoğlu, Veni Petrova, Türkiye Masası Koordinatörü Merve Arif ile Hristoslava Georgieva ve Evgeniy Petrov, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret etti.

Tüm yatırımcıları Kırklareli’ne yatırım yapmaya beklediklerini ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kırklareli’nin kalkınmasında öncü kuruluş olmak hedefiyle hareket ediyoruz. Bu bağlamda hem ekonomik büyüme hem de insani gelişim için pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Sanayisinin yanı sıra Kırklareli, eğitimli insan kaynağı, verimli toprakların getirdiği kaliteli Tarım ve Hayvancılık Ürünleri, Turizm İmkânları ile Türkiye’de ekonomik gelişimini sürekli arttıran iller arasında yer alıyor. Coğrafi konumu ve güçlü enerji altyapısı ilimizi yatırım için ön plana çıkarırken gelişmiş ulaşım altyapısı bizi Dünya’ya daha da yaklaştırıyor. Oda olarak tüm bu alanlarda girişimcilerimizi desteklemeye gayret ediyoruz. Avrupa sınırında yer alan bir kent olarak uluslararası ticari ilişkilerimiz geliştirmek en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bulgaristan ise bu ülkelerin başında geliyor. Bulgaristan’da faaliyet gösteren tüm firmaları Kırklareli’de yatırım yapmaya bekliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oleg Stoilov’a ile beraberindekilere Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın tarihçesi ve oda olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. İki ülke arasındaki ilişkiler ve yapılabilecek yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Son Yazılar
- “İş Dünyamızın Güçlenmesi ve Ticaret Hacmimizin Artması İçin İş Birliğini Önemsiyoruz” 23 Ekim 2026
- “Fikir Alışverişi ve Güçlü İletişim, Toplumsal Dayanışmamızın Temelini Oluşturuyor” 23 Ekim 2026
- “Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme, Vatandaşlarımıza Yeni Fırsatların Kapısını Açıyor” 23 Ekim 2026
- “Çocuklarımızın Geleceğine Yapılan Her Yatırım, Ülkemizin Yarınlarına Yapılan Yatırımdır” 22 Ekim 2026
- “Kırklareli’nin Gelişimi İçin Karşılıklı İletişimi, Dayanışmayı ve Ortak Akıl Anlayışını Önemsiyoruz” 22 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.829)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


