Gerçekleşen ziyarette Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi, ticari ve ekonomik konuları, problemler, çözüm önerileri ve yerel gündem konuşuldu. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini vurgulayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade ettiler. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Özlale ile Yılmaz, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın nezdinde tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ı ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.