KTSO Başkanı Soner Ilık, Elektrik Fiyatları’nda İndirim Yapılması Çağrısında Bulundu

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, son günlerde artan elektrik faturalarının ardından ticarethanelerin elektrik maliyetini karşılayamaz duruma geldiğine dikkat çekerek, Elektrik Fiyatlarında İndirim Yapılması Çağrısı’nda bulundu.
Elektriğe uygulanan kademeli zamların ardından Kırklareli’deki ticarethanelerin de zorlandığına dikkat çeken Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Artan maliyetler sonucunda, tüm ticarethaneler elektrik maliyetlerini karşılayamaz duruma gelmiştir. Sürdürülebilir olmamakla birlikte zaten finans güçlüğü yaşandığı göz önünde bulundurularak, ücretlendirmede mutlaka indirime gitmek elzemdir. Yetkililerden bir an evvel bu duruma bir çözüm getirmelerini talep ediyoruz” dedi.
Son Yazılar
- TIR Sürücülerinin Romanya’da Yaşadığı Problemler ve Çözüm Yolları Hakkında 14 Ekim 2026
- “Şehrimizin Geleceğe Daha Güçlü Adımlarla İlerlemesi İçin Ortak Hedefler Doğrultusunda Hareket Etmeliyiz” 14 Ekim 2026
- “Farklı Meslek Gruplarıyla Kurduğumuz Güçlü İletişim, İlimizin Ekonomik ve Sosyal Gelişimine Değer Katıyor” 13 Ekim 2026
- “İş İnsanlarımızla Kurduğumuz Güçlü İletişim ve Dayanışma, Kentimizin Kalkınma Yolculuğuna Güç Katıyor” 13 Ekim 2026
- “Edirne Ticaret Borsası Seçimlerinin Edirne’mize ve İş Dünyamıza Hayırlı Olmasını Diliyorum” 12 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (378)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.795)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


