KTSO Başkanı Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Kulbilge’yi ağırladı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Necla Kulbilge’yi ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ilık; “Şube müdürümüz ile birlikte yaptığımız görüşmemizde, banka uygulamaları ve üyelerimizin bu imkanlardan yararlanabilmeleri için yapılması planlanan çalışmaları ele aldık” dedi.
Banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Şube Müdürü Kulbilge, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Garanti BBVA’nın kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Necla Kulbilge’nin gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür etti.
Son Yazılar
- “İş Dünyamızın Güçlenmesi ve Ticaret Hacmimizin Artması İçin İş Birliğini Önemsiyoruz” 23 Ekim 2026
- “Fikir Alışverişi ve Güçlü İletişim, Toplumsal Dayanışmamızın Temelini Oluşturuyor” 23 Ekim 2026
- “Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme, Vatandaşlarımıza Yeni Fırsatların Kapısını Açıyor” 23 Ekim 2026
- “Çocuklarımızın Geleceğine Yapılan Her Yatırım, Ülkemizin Yarınlarına Yapılan Yatırımdır” 22 Ekim 2026
- “Kırklareli’nin Gelişimi İçin Karşılıklı İletişimi, Dayanışmayı ve Ortak Akıl Anlayışını Önemsiyoruz” 22 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.829)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


