KTSO Başkanı Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Kulbilge’yi ağırladı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Necla Kulbilge’yi ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ilık; “Şube müdürümüz ile birlikte yaptığımız görüşmemizde, banka uygulamaları ve üyelerimizin bu imkanlardan yararlanabilmeleri için yapılması planlanan çalışmaları ele aldık” dedi.
Banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Şube Müdürü Kulbilge, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Garanti BBVA’nın kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Garanti BBVA Kırklareli Şubesi Müdürü Necla Kulbilge’nin gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Kırklareli’mizin Değerli İnsanlarıyla Bir Araya Gelmeyi ve Gönül Bağlarımızı Güçlendirmeyi Önemsiyoruz” 28 Eylül 2026
- “Turizm, Ülkemizin Kültürel Zenginliklerini Dünyayla Buluşturan Önemli Bir Köprüdür” 27 Eylül 2026
- “Köylerimizin Üretim Gücünü Artırmak, Kırklareli Ekonomisinin Geleceğine Yatırım Yapmaktır” 25 Eylül 2026
- “Çalışma Arkadaşımızı Yeni Bir Başlangıca Uğurlamanın Gururunu ve Hüznünü Yaşıyoruz” 25 Eylül 2026
- “Yerel Değerlerimizi Markalaştırarak Kırklareli’nin Ekonomisine Katkı Sağlamayı Hedefliyoruz” 25 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.760)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


