Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan’ı ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan’ı ziyaret etti.
Kırklareli’de ekonominin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli’deki yatırım imkanlarını anlattıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz” dedi.
Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür ederek, yapılacak her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Son Yazılar
- “Trakya Bölgemizin Kalkınması ve Gelişimi İçin Kurumlarımızla Güçlü Bir İletişim İçerisindeyiz” 19 Ekim 2026
- “Turizm Sektörü Kırklareli’mizin Bölgesel Kalkınmasında ve Tanıtımında Kritik Bir Role Sahiptir” 19 Ekim 2026
- “Tarımsal Üretim ve Bağcılık Kültürü Sürdürülebilir Kalkınmamızın En Temel Taşlarındandır” 19 Ekim 2026
- “Süt Ürünleri Sektörümüz Kent Ekonomimizin, Tarımsal Kalkınmamızın ve İstihdamımızın En Güçlü Değeridir” 19 Ekim 2026
- “Yenilikçi Şehir Planlaması Anlayışıyla Kırklareli’mizin Çehresini Güzelleştiren Tüm İş İnsanlarımızı Desteklemeyi Sürdüreceğiz” 19 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.811)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


