“Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerimiz için en doğru tercihtir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile “Proje Okul” olan Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Kırbak’ı ziyaret ederek, yeni kayıt olan öğrencilerle ilgili bilgi aldı.

* Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık; “Gençlerimizin gelecekleri için en doğru tercihi, Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’dir”
Gençlerin doğru tercih yaparak Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni seçmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Öğrencilerimiz doğru tercih yaparak benim her platformda “Teoriden Pratiğe Kaliteli Mesleki Eğitim ile Bir Adım Öne Geçmek sizin elinizde. Meslek Lisesi Memleket Meselesi” diyerek üstüne basa basa belirttiğim gibi Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tercih etti. Bu seçimlerinde ne kadar doğru karar verdiklerini; mesleki eğitimlerini tamamladıktan sonra iş bulmada bir adım önde olduklarında ya da edindikleri beceriler ile kendi işlerini kurduklarında anlayacaklar. Kırklareli Merkez Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar (TOBB) ve Borsalar Birliği’nin kurumsal desteğiyle gelişen, kaliteli eğitimiyle sizleri bekliyor. Oda olarak Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortak çalışıyor ve sizler için en iyi eğitim ortamını hazırlamaya gayret ediyoruz. Okul içi ve okul dışı programlarla ilimizdeki fabrikaların ihtiyacı olan becerilerle donanmanız için çalışıyoruz” dedi.
* Müdür İsmail Kırbak; “Gençlerimizin okulumuzu tercih etmelerinde bizlerin olduğu kadar sizlerin de büyük katkısı var”
Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Kırbak, gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür ederek; “Gençlerimizin okulumuzu tercih etmelerinde bizlerin olduğu kadar sizlerin de bulunduğunuz her ortamda ve platformda “Meslek Liseleri’nin Memleket Meselesi” olduğuna vurgu yaparak gençlerimizin doğru tercih yapmalarına büyük katkınız oldu. Vermiş olduğunuz destek ve katkılarınız için teşekkür ederiz” dedi.
Son Yazılar
- “Kırklareli’de 2026 Yılı Eylül Ayı İhracatı, 2026 Yılı Ağustos Ayına Göre %15,2 Arttı” 3 Ekim 2026
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2026 Yılı 4. Olağan Toplantısı”na Katıldı 2 Ekim 2026
- Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz işlemlerin istatistikleri 2 Ekim 2026
- “Kırklareli İçin Birlikte Emek Veren, Değer Üreten Tüm Dostlarımızla Dayanışma İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz” 1 Ekim 2026
- “Spor, Gençlerimizin Gelişimine ve Kırklareli’mizin Birlik Beraberliğine Güç Katan Önemli Bir Değerdir” 1 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.775)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


