“Kırklareli Kavaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” ile ilgili istişarede bulundular
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji, Kırklareli merkeze bağlı Kavaklı Beldesi’nde kurulacak olan “Kırklareli Kavaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” ile ilgili olarak istişarede bulundu.

* KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Yapacağımız çalışmalarda “Amasya Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi” örnek alınacak”
Gerçekleştirilen görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Soner Ilık; “Ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamak ve istihdamı artırmak amacıyla; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Kırklareli İl Özel İdaresi, Kavaklı Belediyesi, Kırklareli Ticaret Borsası ve Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği işbirliği ile Kavaklı Beldesi’nde “Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” kurulması için çalışma başlattık.
Başlattığımız çalışmalar kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimiz Mahmut Şahin ile birlikte “Amasya Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi”ni ziyarette bulunduk. Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mahmut Hatiboğulları tesislerle ilgili bilgiler verdi. Bizde kendilerini ilimize davet ettik.
Bu kapsamda Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji bey ile istişarede bulunduk. Yaptığımız görüşmemizde yer seçim işlemleri tamamlanmış olan bölgenin Mimari Proje Süreçleri, Çed İzin Süreçleri, Jeolojik Etüt Süreçleri ve Biogaz Tesisi Fizibilite işlemleri için yapılacak olan çalışmalarda; “Amasya Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi”nin kuruluş aşamasında uygulanan çalışmaların örnek alınmasını kararlaştırarak, yapılacak çalışmaların planlamasını gerçekleştirdik” dedi.
Son Yazılar
- “Farklı Meslek Gruplarıyla Kurduğumuz Güçlü İletişim, İlimizin Ekonomik ve Sosyal Gelişimine Değer Katıyor” 13 Ekim 2026
- “İş İnsanlarımızla Kurduğumuz Güçlü İletişim ve Dayanışma, Kentimizin Kalkınma Yolculuğuna Güç Katıyor” 13 Ekim 2026
- “Edirne Ticaret Borsası Seçimlerinin Edirne’mize ve İş Dünyamıza Hayırlı Olmasını Diliyorum” 12 Ekim 2026
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a, Hasan Hüseyin Kayan’dan Tebrik ve Teşekkür Ziyareti 12 Ekim 2026
- “Trakya’nın Ekonomik Gücünü Birlik, Beraberlik ve Ortak Akılla Daha İleriye Taşıyacağız” 12 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.794)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


