“İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması, ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir”

01-07 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan “Yeşilay Haftası” dolayısıyla açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Yeşilay, bağımlılıkla mücadelede dünyaya örnek, lider sivil toplum kuruluşu olma hedefiyle alkol, tütün, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılığıyla istikrarla, samimiyetle ve bilimsel metotlarla mücadele ediyor. Yeşilay hiçbir karşılık beklemeden insanları bilgilendirerek, yardım elini uzatmaktadır.
İnsan onurunu ve saygınlığını temel alarak, toplumu ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için 1920 yılından bu yana; gençlerimizin geleceğinin kararmasına sebep olan ve manevi değerlerimizden bizleri günbegün uzaklaştıran zararlı alışkanlıklara karşı Yeşilay’ın göstermiş olduğu mücadele yadsınamaz bir gerçektir.

İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması; ölümlerden, bunalımlardan ve ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir. Yeşilay Cemiyeti bunu sağlamak için çalışmayı kendine ülkü edinmiştir. Onun önemi buradadır. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların Yeşilay’ı desteklemesi aile varlığımızın dolayısıyla Devletimizin ve Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmasındaki görevlerin yapılmasını desteklemesi demektir.
Bağımlılıkla mücadelemizdeki özverili çalışmalarından dolayı Yeşilay’ımızın 102. Kuruluş Yıldönümü’nü ve bu yola gönül verenlerin “1-7 Mart Yeşilay Haftası”nı kutluyor, bu anlamlı ve zorlu yolda tüm Yeşilay çalışanlarına başarılar diliyor, ahirete irtihal eden tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Son Yazılar
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Oluşturan İşletmelerimiz Kırklareli Ekonomisinin İlerlemesinde Önemli Bir Rol Üstleniyor” 20 Ekim 2026
- “Kırklareli’mizin Sahip Olduğu Potansiyeli En İyi Şekilde Değerlendirerek Kentimizi Daha İleriye Taşımak İçin Çalışıyoruz” 20 Ekim 2026
- “Yerel İşletmelerimizin Güçlenmesi, İlimizin Kalkınması Demektir” 20 Ekim 2026
- “İş Dünyamızın Güçlenmesi, Şehrimizin Kalkınması ve Ekonomimizin Büyümesi Demektir” 20 Ekim 2026
- “Trakya Bölgemizin Kalkınması ve Gelişimi İçin Kurumlarımızla Güçlü Bir İletişim İçerisindeyiz” 19 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.815)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


