Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Alemdar İnşaat Sahibi Erdal Alemdar’ı Ağırladı 7 Kasım 2025
- TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel’den, Odamıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti 7 Kasım 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, İğneada’dan Murat Babat’ı ağırladı 7 Kasım 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kırklareli Sınav Kurs Sahibi Engin Ümit Gülbiten Ağırladı 7 Kasım 2025
- “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 22’ncisini Yaptık 6 Kasım 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (328)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (6)
- İhracat (5)
- silider (2.104)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


