Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- TOBB’un 81. Genel Kurulu’nda Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Lezzetlerini Tanıttığımız Stantımıza Büyük İlgi Gösterildi 30 Mayıs 2025
- Oda Yönetimimiz Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda Saygı Duruşu’nda Bulundu 30 Mayıs 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Toplantısı”na katıldı 30 Mayıs 2025
- Kırklareli OSB Personel (1 Adet İtfaiye Çavuşu) Alım İlanı 29 Mayıs 2025
- Kırklareli OSB Personel (2 Adet İtfaiye Eri) Alım İlanı 29 Mayıs 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (290)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (4)
- İhracat (5)
- silider (1.825)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)