Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “Vatan Sevgimizi ve Bağımsızlığa Olan Tutkumuzu En Güzel Biçimde Yansıtmaktadır” 12 Mart 2025
- Çeşitli Başlıklar Altında Verilen Tüketici ve Kariyer Ödülleri Hakkında 11 Mart 2025
- Kırklareli’deki “İklim Değişikliğine Dayanıklı Sürdürülebilir Arıcılık Eğitimi”ne Katılanlarla İftarımızı Açtık 10 Mart 2025
- “İklim Değişikliğine Dayanıklı Sürdürülebilir Arıcılık Eğitimi”ni Kırklareli’de Gerçekleştirdik 9 Mart 2025
- “Kadınlarımız Ülkemizin Her Açıdan Kalkınmasında Büyük Bir Paya Sahiptir” 8 Mart 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (266)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.753)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)