Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- İmalat Sanayii’nde Faaliyet Gösteren İşletmelerimize “Yeşil ve Dijital Dönüşüm Akademisi Eğitimi” Düzenliyoruz 2 Aralık 2025
- Edirne TSO Başkanı H. Sezai Irmak’tan, Odamızın Yeni Hizmet Binası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti 1 Aralık 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni Ağırladı 1 Aralık 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Misafirlerini Ağırlıyor 1 Aralık 2025
- Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz işlemlerin istatistikleri 1 Aralık 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (328)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (7)
- İhracat (5)
- silider (2.180)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


