Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- İnşaat Sektörü’nde Faaliyet Gösteren Üyelerimize İhale Duyurusu 4 Şubat 2025
- “Kanser ile Mücadelede En Etkili Yöntem Erken Tanı ve Tedavi’dir” 4 Şubat 2025
- “Kırklareli’de 2025 Yılı Ocak Ayı İhracatı, 2024 Yılı Aralık Ayı’na Göre %37,59 Azaldı” 3 Şubat 2025
- Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz işlemlerin istatistikleri 3 Şubat 2025
- Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı Hakkında 31 Ocak 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (259)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.708)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)