Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi’ni Ağırladı 9 Aralık 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kılıçoğlu Kiremit Bölge Sorumlusu Yusuf Çetin’i Ağırladı 9 Aralık 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, ŞNM Çetinler Et Ürünleri Limited Şirketi Sahibi Murat Çetin’i Ağırladı 9 Aralık 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Milapasa Teknoloji Yetkililerini Ağırladı 9 Aralık 2025
- “Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projeleri İçin Finansman Kaynakları” Konusunda Eğitim Verdik 9 Aralık 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (329)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (8)
- İhracat (5)
- silider (2.209)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


