Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “Kırklareli’de 2025 Yılı Ekim Ayı İhracatı, 2025 Yılı Eylül Ayına Göre%10,29 Arttı” 4 Kasım 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, CNBC-e Tv’de Yayınlanan “Üretimin Gücü” Programının Canlı Yayınına Konuk Oldu 4 Kasım 2025
- Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Cephaneliklerin Kiralanması İşi İhalesi 4 Kasım 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Orhan Efe İnşaat Müteahhitlik Sahibi Orhan Karslı’yı Ağırladı 3 Kasım 2025
- Önceki Dönem AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’den, Odamıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti 3 Kasım 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (328)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (5)
- İhracat (5)
- silider (2.094)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


