Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “Anneler, kendi çocuklarıyla beraber toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir” 11 Mayıs 2025
- “Engellilerin Sorunları Sadece Kendilerinin ve Ailelerinin Değil, Bütün İnsanların Ortak Sorunudur” 10 Mayıs 2025
- “Kişisel Kalite, Kurumsal Verimlilik ve İnovasyon” Konulu Seminer Düzenledik 8 Mayıs 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, misafirlerini ağırlıyor 8 Mayıs 2025
- Kırklareli OSB Ticaret Fonksiyonlu ve Küçük İmalat – Tamirat Fonksiyonlu Hizmet Destek Alanı İçin Yapı Ruhsatına Esas Mimarı Proje Hizmet Alımı İhalesi 7 Mayıs 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (282)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.806)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)