Kırklareli Valiliği tarafından yayınlanan genelge ile Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallara http://www.kirklareli.gov.tr/…/03-MART/…/2020_02_Genelge.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Gıda İşletmeleri’nde Koronovirüs Tehdidine Karşı Uyulması Gereken Kurallar açıklandı
Önceki yazı
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üreten işyerlerinde öncelikli olarak alınması gereken Koronavirüs Tedbirleri açıklandı
Sonraki yazı
TAPDK BELGELİ İŞLETMELERİN DİKKATİNE!!!
Son Yazılar
- “Aziz Milletimiz, Şehit ve Gazi Olmayı Büyük Bir Onur ve Gurur Kaynağı Saymıştır” 19 Eylül 2024
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nabi Kırmızı’yı ağırladı 16 Eylül 2024
- “Mevlid Kandili’nde; Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Duygularımızla Dualarda Buluşmalıyız” 14 Eylül 2024
- Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu’na “Hayırlı olsun” Ziyareti Gerçekleştirdik 12 Eylül 2024
- Kırklareli Defterdarı Doğan Adıgüzel’e “Hayırlı olsun” Ziyaretinde Bulunduk 12 Eylül 2024
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (234)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.590)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)