KTSO Başkanı Soner Ilık, Türk Patent ve Marka Kurumu Daire Başkanı Tamer Ayar ile Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşareti alması hakkında görüştü

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, aslen Kırklarelili olan Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşareti alması ile ilgili son gelişmeler değerlendirildi.
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı hemşehrimiz Tamer Ayar’ı makamında ziyaret ettim. Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşareti alması ile ilgili son gelişmeleri değerlendirerek, görüş alışverişinde bulunduk. Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamı artırarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yaptığımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdim. Her zaman yanımızda olduklarını belirterek yapacağımız her türlü çalışmada birlikte hareket edebileceklerini ifade ettiler.”
Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu İşletmecilerimizin Şehrimize Kattığı Değeri Önemsiyoruz” 6 Ekim 2026
- “Kamu Kurumlarımız, Yatırımcılarımız ve İş Dünyamızla El Ele Vererek Kırklareli OSB’yi Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyacağız” 5 Ekim 2026
- “Ortak Tarihimizden ve Kültürel Değerlerimizden Güç Alan Kardeşlik Bağımızı Daha da Güçlendireceğiz” 5 Ekim 2026
- KOSGEB İstihdamı Koruma Destek Programı 2026-2 Dönemi Başvuruları Başladı 5 Ekim 2026
- “Kırklareli’de 2026 Yılı Eylül Ayı İhracatı, 2026 Yılı Ağustos Ayına Göre %15,2 Arttı” 3 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.778)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


