Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’tan, Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü Mustafa Dal’a “Hayırlı olsun” Ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Dal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü Mustafa Dal’a yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü Mustafa Dal her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Garanti Bankası’nın kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü Mustafa Dal, Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Orman Ürünleri ve Ambalaj Sektörü, Kentimiz Lojistiğinin ve Üretim Zincirinin Temel Taşıdır” 9 Ekim 2026
- “Çalışma Hayatının Güçlenmesi İçin Kamu Kurumlarımızla İstişare İçerisindeyiz” 8 Ekim 2026
- “Ekonomik ve Sosyal Gelişimimiz İçin İstişare Kültürünü Güçlendirmeye ve Tüm Kesimlerle Diyalog Kurmaya Devam Edeceğiz” 7 Ekim 2026
- “Güvenli ve Nitelikli Yapılaşma, Kırklareli Ekonomisinin Gelişimine Önemli Bir İvme Kazandırıyor” 7 Ekim 2026
- “Şehrimizin Değerli İnsanlarıyla Bir Araya Gelerek Kırklareli’mizin Geleceğini Birlikte Konuşmaya Büyük Önem Veriyoruz” 7 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.786)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


