Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, MTA Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar’ı Ağırladı

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, yeni hizmet binamıza “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Maden Tetkik ve Arama (MTA) Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar’ı ağırladı. Ziyaretinden, güzel temennilerinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti.
Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyet gösterdikleri bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir görev üstlenmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Maden Tetkik ve Arama Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar, bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli çalışmalar yapabileceklerini ifade etti. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini vurgulayan Maden Tetkik ve Arama Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Maden Tetkik ve Arama Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’ın nezdinde tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Maden Tetkik ve Arama Marmara Bölge Müdürü Afşın Ekmekyapar’ı ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık; oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Kırklareli’nin Ekonomik Kalkınması İçin Bankacılık Sektörü ile İş Dünyası Arasındaki İş Birliğini Önemsiyoruz” 4 Kasım 2026
- “Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü, Şehrimizin Gelişimine ve Ekonomik Hareketliliğine Önemli Katkılar Sunuyor” 4 Kasım 2026
- “Güçlü Bir Kırklareli Ekonomisi, Üreten İşletmeler ve Yatırımcılarımızın Katkılarıyla Mümkündür” 4 Kasım 2026
- “Güçlü Bir Kırklareli İçin Planlı Şehirleşme ve Sürdürülebilir Yatırımlar Büyük Önem Taşıyor” 3 Kasım 2026
- “Geleceğe Güvenle Bakan Bir Kırklareli İçin Eğitime Yatırım Yapmalıyız” 3 Kasım 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.851)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


