“Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kimsesiz çocuklarımıza Umut oldu”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık’ın öncülüğünde Kırklareli’ye gelen Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TUKESDER) Başkanı Öznur Öztunalı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Özmen ve Dernek Gönüllüsü Hülya Perin, Kırklareli Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek 28 adet Ramazan Bayramı Kıyafet Yardımı Çeki’ni Kurum Müdürü Hakan Yağan’a teslim ettiler.

Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TUKESDER) Başkanı Öznur Öztunalı ile beraberindekilere kurum hakkında bilgiler veren Müdür Hakan Yağan, yardımlarından dolayı çocuklar adına dernek yetkililerine teşekkür etti.

* KTSO Başkanı Soner Ilık; “Dernek yetkililerine ilimiz adına teşekkür ediyorum”
Böylesi anlamlı bir yardıma aracılık etmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden KTSO Başkanı Soner Ilık; “Tekirdağ’ın Çorlu İiçesi’nde bulunan ve yaptığı güzel çalışmalarla kamuoyunun büyük taktirini toplayan Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, artık tüm Trakya Bölgesi’ne açılmaya başladı. Başkanlığını Öznur Öztunalı’nın yaptığı dernek umutsuzluğa düşmüş birçok kişiye umut olmaya devam ediyor. Birçok ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı gönüllü yardımlarla kendinden söz ettiren bu derneğin Kırklareli’de yaptığı bu yardıma aracılık etmekten son derece mutluyum. Bu yardım ile burada barınan 28 çocuğumuz Ramazan Bayramı’na yeni kıyafetleri ile girerek, neşeli bir bayram geçirecekler. Yapılan bu yardımların herkese örnek teşkil etmesini diliyor, yardımda bulunan dernek yetkililerine ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Son Yazılar
- “KOBİ’lerimizin güçlü olması, kent ekonomimizin de güçlenmesi demektir” 6 Ekim 2026
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Sağlayan Her İşletmemiz Kırklareli’nin Geleceğine Değer Katıyor” 6 Ekim 2026
- “Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu İşletmecilerimizin Şehrimize Kattığı Değeri Önemsiyoruz” 6 Ekim 2026
- “Kamu Kurumlarımız, Yatırımcılarımız ve İş Dünyamızla El Ele Vererek Kırklareli OSB’yi Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyacağız” 5 Ekim 2026
- “Ortak Tarihimizden ve Kültürel Değerlerimizden Güç Alan Kardeşlik Bağımızı Daha da Güçlendireceğiz” 5 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.780)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


