Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, TBMM Başkanı Şentop’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık’ın da üyesi olduğu Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u TBMM Başkanlığı Resmî Konutu’nda ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.
Ziyarette; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin yer aldı.
Samimi ve hoşsohbet ortamında geçen ziyarette; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık ile Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri’ne Kahve Fincanı hediye etti.
Son Yazılar
- “KOBİ’lerimizin güçlü olması, kent ekonomimizin de güçlenmesi demektir” 6 Ekim 2026
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Sağlayan Her İşletmemiz Kırklareli’nin Geleceğine Değer Katıyor” 6 Ekim 2026
- “Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu İşletmecilerimizin Şehrimize Kattığı Değeri Önemsiyoruz” 6 Ekim 2026
- “Kamu Kurumlarımız, Yatırımcılarımız ve İş Dünyamızla El Ele Vererek Kırklareli OSB’yi Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyacağız” 5 Ekim 2026
- “Ortak Tarihimizden ve Kültürel Değerlerimizden Güç Alan Kardeşlik Bağımızı Daha da Güçlendireceğiz” 5 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.780)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


