“Ramazan Bayramı; barış, huzur ve refah getirsin”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Ramazan Bayramı’nın insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederek; “Rahmet ve bereket ayı, af ve mağfiret ayı, dinî ve insanî duyguların güçlendiği, şefkat ve merhamet hislerinin daha iyi inkişafı ile fakir ve muhtaçlara karşı dinî ve insanî vazifelerin daha iyi hatırlandığı faziletli Ramazan ayına veda ediyoruz. Mübarek Ramazan’ın burukluğu yerini korurken, bir yandan da birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye’miz, dünyada ve ülkemizde barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla gösterdiği gayreti bundan sonra da gösterecektir. Aziz devletimize bu konuda güvenimiz ve inancımız sonsuzdur. Bugünler birlik ve beraberliğimizi kutsallığını ön plana çıkaran günlerdir.
Mutluluk, huzur, sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün pekişmesine sebep olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz yeri vardır. Bayramların; insanlara iyi davranmayı, güzel ahlâkı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.
Bu düşüncelerle, başta üyelerimiz ve aileleri olmak üzere, Türk ve İslam Dünyası’nın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın; ülkemize, milletimize ve insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.
Son Yazılar
- “Yerel Basınımız, Kırklareli’nin Ekonomik ve Sosyal Gelişiminin Kamuoyuna Doğru Şekilde Aktarılmasında Önemli Bir Paydaştır” 29 Eylül 2026
- “Üniversitemiz ile İş Dünyamız Arasındaki İş Birliğini Güçlendirmek, Kırklareli’mizin Geleceğine Yapılan En Değerli Yatırımlardan Biridir” 28 Eylül 2026
- “Kırklareli’mizin Değerli İnsanlarıyla Bir Araya Gelmeyi ve Gönül Bağlarımızı Güçlendirmeyi Önemsiyoruz” 28 Eylül 2026
- “Turizm, Ülkemizin Kültürel Zenginliklerini Dünyayla Buluşturan Önemli Bir Köprüdür” 27 Eylül 2026
- “Köylerimizin Üretim Gücünü Artırmak, Kırklareli Ekonomisinin Geleceğine Yatırım Yapmaktır” 25 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.762)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


