+9 (0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
  • Hakkımızda
    • Organizasyon Şeması
    • Oda Tarihçesi
    • Meclis
    • Yönetim Kurulu
    • Meslek Komiteleri
    • Kurul ve Komisyonlar
    • Çalışma Arkadaşlarımız
    • Vizyon / Misyon / Politikalarımız
    • KVKK Aydınlatma Metni
  • Oda Hizmetleri
    • Ticaret Sicil İşlemleri
      • Limited Şirketleri
      • Anonim Şirketler
      • Kooperatif Şirketler
    • Oda Sicil İşlemleri
      • Yerli Malı Belgesi
      • Kapasite Raporu
      • Sayısal Takograf
      • K Belgesi
      • Fatura Tasdik
      • Sigorta Levhası
    • Dış Ticaret
      • Ülke Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • İhracatçı Firmalar
      • Dış Ticaret Verileri
      • Dış Ticaret İstihbarat Merkezi
    • Diğer Hizmetler
      • Fire ve Zayiat Oranları
      • Vize İşlemleri
      • Tarifeler
  • ONLINE İŞLEMLER
  • Haberler & Bültenler
    • HABERLER
    • Duyurular
    • Aylık Bültenler
  • İletişim
Türkçe
English

“Milletlerin geleceği çocuklarının geleceğidir”

6 Mart 2019

* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık; “Milletlerin geleceği çocuklarının geleceğidir. İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması ölümlerden ve bunalımlardan ve ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir. Yeşilay Cemiyeti bunu sağlamak için çalışmayı kendine ülkü edinmiştir. Onun önemi buradadır. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların Yeşilay’ı desteklemesi aile varlığımızın dolayısıyla Devletimizin ve Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmasındaki görevlerin yapılmasını desteklemesi demektir” dedi.

“01-07 Mart Yeşilay Haftası” dolayısıyla Kırklareli merkez ilçede “Yeşilay Gençlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

05 Mart 2019 Salı günü saat 11.00’de düzenlenen yürüyüşe; Yeşilay Kırklareli Şube Müdürü Öğr. Gör. Vedat Açar, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile okul öğrencileri ve duyarlı Kırklareli halkı katıldı.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda başlayan yürüyüş Hasan Paşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Karaumur Caddesi üzerinden Kültür Anıt Park’ta Yeşilay Kırklareli Şube Müdürü Öğr. Gör. Vedat Açar’ın yaptığı konuşma ile sona erdi.

Türk Kızılay Kırklareli Şubesi’de açtığı stantta başta öğrenciler olmak üzere yürüyüşe katılanlara çeşitli ikramlarda bulundu.

KTSO Başkanı Soner Ilık Yeşilay Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamasında; “Milletlerin geleceği çocuklarının geleceğidir. Bir millet çocuklarını ne kadar mükemmel eğitir ve onların sağlığını ne kadar iyi koruyabilirse geleceğine o kadar güvenle bakabilir. Sigara, alkol ve uyuşturucu yüzünden yılda yüzbinlerce insanımız ölmekte bu ölümler ve ayrıca alkol, uyuşturucu ve kumarın getirdiği bunalımlar yüzünden binlerce aile yıkılmaktadır. Yıkılan ailelerin çocukları korunmaya muhtaç ve bunların bir kısmı sokaktan gelen tehlikelere maruz kalmaktadır.


İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması ölümlerden ve bunalımlardan ve ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir. Yeşilay Cemiyeti bunu sağlamak için çalışmayı kendine ülkü edinmiştir. Onun önemi buradadır. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların Yeşilay’ı desteklemesi aile varlığımızın dolayısıyla Devletimizin ve Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmasındaki görevlerin yapılmasını desteklemesi demektir” dedi.

Görüntüleme 121
Önceki yazı
KTSO 10. Meslek Komitesi toplandı
Sonraki yazı
KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN (KTSO) İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ’NE TAM DESTEK

Son Yazılar

  • “Kazanılan zafer, küllerinden yeniden doğacak bir ülkenin bağımsız, laik ve demokratik geleceğinin kıvılcımını da yaktı” 30 Ağustos 2025
  • “Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi” Hakkında 29 Ağustos 2025
  • Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tevfik Yamanoğlu, Yeni Hizmet Binamıza “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu 29 Ağustos 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Yeni Hizmet Binamıza “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulunan Türk Kayak Vakfı Genel Başkanı Atakan Alaftargil’i Ağırladı 29 Ağustos 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Yeni Hizmet Binamıza “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulunan Habitat Derneği Yöneticilerini Ağırladı 29 Ağustos 2025

Kategoriler

  • Bilgiler (2)
  • Duyurular (314)
  • Gelişen Kent Kırklareli (11)
  • Genel (4)
  • İhracat (5)
  • silider (1.898)
  • Turizm (1)
  • Turizm Kenti Kırklareli (3)
  • Uncategorized (23)
  • Üretim Kenti Kırklareli (3)
  • Yaşayan Kent Kırklareli (2)
  • yenislider (6)
Karakaş Mahallesi, Karakaşbey Sokak No.:10 Merkez/KIRKLARELİ
(0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
Facebook
Instagram
X

Son Gelişmeler

“Kazanılan zafer, küllerinden yeniden doğacak bir ülkenin bağımsız, laik ve demokratik geleceğinin kıvılcımını da yaktı”
30 Ağu, 08:09
“Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi” Hakkında
29 Ağu, 17:34
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tevfik Yamanoğlu, Yeni Hizmet Binamıza “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu
29 Ağu, 17:20

HAKKIMIZDA

  • Organizasyon Şeması
  • Oda Tarihçesi
  • Meclis
  • Yönetim Kurulu
  • Meslek Komiteleri
  • Kurul ve Komisyonlar
  • Çalışma Arkadaşlarımız
  • Vizyon / Misyon / Politikalarımız

© 2024 Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası | Her Hakkı Saklıdır. | Uygulama & Tasarım RenkAs Bilişim