MHP Pınarhisar ve Vize İlçe Başkanları’ndan, KTSO Başkanı Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vize İlçe Başkanı Serdar Gök, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars’ta yer aldı.
MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars ile MHP Vize İlçe Başkanı Serdar Gök yaptıkları açıklamalarında; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Soner Ilık başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz. İlimiz ekonomisinin gelişmesi için yaptığı işler ortada. Gösterdiği gayret ve çabalar halkımız tarafından da büyük takdir görüyor. Başta oda üyeleri olmak üzere ilimize hayırlı olsun” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Milliyetçi Hareket Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars ile Milliyetçi Hareket Partisi Vize İlçe Başkanı Serdar Gök’e güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.
Son Yazılar
- TIR Sürücülerinin Romanya’da Yaşadığı Problemler ve Çözüm Yolları Hakkında 14 Ekim 2026
- “Şehrimizin Geleceğe Daha Güçlü Adımlarla İlerlemesi İçin Ortak Hedefler Doğrultusunda Hareket Etmeliyiz” 14 Ekim 2026
- “Farklı Meslek Gruplarıyla Kurduğumuz Güçlü İletişim, İlimizin Ekonomik ve Sosyal Gelişimine Değer Katıyor” 13 Ekim 2026
- “İş İnsanlarımızla Kurduğumuz Güçlü İletişim ve Dayanışma, Kentimizin Kalkınma Yolculuğuna Güç Katıyor” 13 Ekim 2026
- “Edirne Ticaret Borsası Seçimlerinin Edirne’mize ve İş Dünyamıza Hayırlı Olmasını Diliyorum” 12 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (378)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.795)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


