* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) “658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası” kapsamında düzenlenen “19. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı”na katılarak açtığı stantta Kırklareli Beyaz Peyniri ve Kırklareli Hardaliyesi’ni tanıttı.Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan “19. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı”nın 3 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 19.00’da düzenlenen açılışına katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından; Fuarın açılış kurdelesi Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve törene katılanlar tarafından kesildi.
Açılışın ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp ve beraberindekiler daha sonra stantları gezdiler. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından açılan stantta yer alan Kırklareli Hardaliyesi ve Kırklareli Beyaz Peyniri’nin tadına bakan Vali Canalp ve beraberindekilere Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan tarafından bilgiler verildi.
KTSO Başkanları Ilık ve Özsan “19. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı”nın açılışına katıldı

Önceki yazı
“Engelli bireyler için üstümüze düşeni yapmaya hazırız”
Sonraki yazı
Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönerge yayınlandı
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Rezve Otel Sahibi Pervin Maşaoğlu’nu Ağırladı 21 Ekim 2025
- Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Levent Taşkoparan, Odamıza “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu 21 Ekim 2025
- TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Odamıza Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu 21 Ekim 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, T.C. Macaristan Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu’na Teşekkür Etti 21 Ekim 2025
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Türk İş Dünyası adına “Türkiye-Macaristan İş Formu”na Konuşmacı olarak katıldı 21 Ekim 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (326)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (5)
- İhracat (5)
- silider (2.058)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)