KTSO Başkanı Soner Ilık, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü makamında ziyaret etti.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği gibi büyük bir örgütün yoğun çalışmalarında işin mutfağında görev yapan en önemli isimlerin başında TOBB Genel Sekreterimiz Mustafa Bey bulunuyor. Kendisine bizlere verdiği destek ile tecrübelerini bizlerle paylaştığı için bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, önemli çalışmalara imza atmış bir Odamızdır. Bu çalışmalarını arttırarak sürdüreceğinden eminiz. Burası sizin Ankara’daki evinizdir. Ziyaretiniz için ben çok teşekkür ederim” dedi.
Son Yazılar
- “Yerel Markalarımızın Ulusal ve Uluslararası Pazarlarda Güçlenmesi İçin Sanayicimizin Her Zaman Yanındayız” 16 Ekim 2026
- “Üniversitemiz ile Sanayicilerimiz Arasında Geliştirilecek İş Birlikleri, Kırklareli’mizin Sanayi Altyapısına Değer Katacaktır” 16 Ekim 2026
- “Sektörün Dinamik İhtiyaçlarına Odaklanan Mesleki Eğitim Modeliyle Sanayimizin İş Gücü Potansiyelini Büyütüyoruz” 16 Ekim 2026
- Kırklareli’nin “Üzüm Anası” Hatice Kunt’tan, Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a Teşekkür Ziyareti 15 Ekim 2026
- “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Şehrimizin Geleceğini Güçlendiren En Önemli Değerlerimizdir” 15 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (378)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.800)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


