KTSO Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Önceki Dönem Milletvekili Av. Şenol Gürşan’ı ağırladı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Önceki Dönem Milletvekili Av. Şenol Gürşan’ı ağırladı.
Gerçekleşen ziyarette Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi, ticari ve ekonomik konuları, problemler, çözüm önerileri ve yerel gündem konuşuldu. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini ifade eden Kırklareli Önceki Dönem Milletvekili Av. Şenol Gürşan, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin çok büyük olduğuna değinen Av. Gürşan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’ni tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan faaliyetler ile Kırklareli’deki üretim ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Son Yazılar
- “Turizm, Ülkemizin Kültürel Zenginliklerini Dünyayla Buluşturan Önemli Bir Köprüdür” 27 Eylül 2026
- “Köylerimizin Üretim Gücünü Artırmak, Kırklareli Ekonomisinin Geleceğine Yatırım Yapmaktır” 25 Eylül 2026
- “Çalışma Arkadaşımızı Yeni Bir Başlangıca Uğurlamanın Gururunu ve Hüznünü Yaşıyoruz” 25 Eylül 2026
- “Yerel Değerlerimizi Markalaştırarak Kırklareli’nin Ekonomisine Katkı Sağlamayı Hedefliyoruz” 25 Eylül 2026
- “Kırklareli’nin Ekonomik Gücünü İş Birliği ve İstişareyle Daha İleriye Taşıyacağız” 25 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.759)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


