KTSO Başkanı Soner Ilık, Facebook İstasyon İstanbul’u ziyaret etti

Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle hayata geçirecek olan Facebook İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi’nin içerik ve işleyişiyle ilgili hazırlıklar kapsamında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Facebook İstasyon İstanbul’u ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Ziyarette merkezde düzenlenecek eğitim ve etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

*KTSO Başkanı Soner Ilık; “Facebook İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi, KOBİ ve Girişimcilerin dijital dönüşümünü destekleyecek”
Facebook İstasyon Bölgesel Topluluk Merkezi’nin, işletmelerin küresel pazara ulaşmalarının önünü açacağını ifade eden KTSO Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli’de KOBİ ve Girişimcilerin dijital dönüşümünü destekleyerek küresel pazarlara ulaşmalarını hedefleyen “Facebook İstasyon Bölgesel Topluluk Merkezi”nin Kırklareli’de açılması için hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor.

Bu merkez işletmelerimizin küresel pazara ulaşmalarının da önünü açacak. Dijital ortamla ilgili atölye çalışmalarına, ev sahipliği yapacak. Başta girişimcilerimize ve dileyen herkese; Siber Güvenlik’ten, Sosyal Medya Kullanımı’na ve Blockchain’e kadar birçok konuda burada eğitim verilecek. Facebook’un geliştirdiği araçlar hakkında bilgi edindirilerek, işlerini geliştirmeleri sağlanarak, aynı zamanda iş arayanlara da destek verilerek, istihdama katkı sağlayacak. Bu merkezde Facebook’taki iş fırsatları, gençlerimizin iş bulmasına yardımcı olunacak.

Facebook İstasyon Merkezi’nin Programları herkese açık olup, en önemlisi de burada verilecek tüm aktiviteler ücretsiz. Olacak. Eğitim oturumları ve etkinlikler, Facebook ve ortakları tarafından düzenlenecek. Ayrıca kendi etkinliklerini düzenlemek isteyen girişimcilere ve kurumlara da merkezimiz açık olacak” dedi.
Son Yazılar
- “Ticaret ve İnşaat Sektörümüzün Gelişmesi Kırklareli Ekonomisine Önemli Katkılar Sağlıyor” 29 Eylül 2026
- “Üreten ve İstihdam Sağlayan Firmalarımızın Her Zaman Yanındayız” 29 Eylül 2026
- “Yerel Basınımız, Kırklareli’nin Ekonomik ve Sosyal Gelişiminin Kamuoyuna Doğru Şekilde Aktarılmasında Önemli Bir Paydaştır” 29 Eylül 2026
- “Üniversitemiz ile İş Dünyamız Arasındaki İş Birliğini Güçlendirmek, Kırklareli’mizin Geleceğine Yapılan En Değerli Yatırımlardan Biridir” 28 Eylül 2026
- “Kırklareli’mizin Değerli İnsanlarıyla Bir Araya Gelmeyi ve Gönül Bağlarımızı Güçlendirmeyi Önemsiyoruz” 28 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.764)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


