KTSO Başkanı Soner Ilık, “EKO İKLİM Zirvesi ve Fuarı”na katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “İklim Değişikliği ile Mücadele” ve “Yeşil Dönüşüm” konularında farkındalık oluşturmak amacıyla çok sayıda kurum ve kuruluşun katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile gerçekleştirilen “EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı”na katıldı.


Habitat Derneği’nin fuarda açtığı standı gezerek Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Metin’den bilgiler alan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptı açıklamasında şunları kaydetti:
“Yaşanabilir bir çevre oluşturmak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak ekonomik faaliyetlerimizde köklü değişikliklere gitmemiz lazım. Yeşil dönüşümü gerçekleştirdiğimiz takdirde, mevcut avantajlara bir yenisini daha ekleyerek, dünyanın lojistik ve tedarik merkezi olabilecek durumdayız. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile gerçekleştirilen “EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı” ile “İklim Değişikliği” konusunda bir ilki ortaya koyuyor. İlk defa, bu kadar çok paydaşlı ve geniş bir mutabakatla, iklim değişikliğine karşı, farkındalık ve dönüşüm için sivil bir hareket başlatıldı. Böylesine anlamlı bir konuda düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Son Yazılar
- “Kırklareli’nin Ekonomik Kalkınması İçin Bankacılık Sektörü ile İş Dünyası Arasındaki İş Birliğini Önemsiyoruz” 4 Kasım 2026
- “Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü, Şehrimizin Gelişimine ve Ekonomik Hareketliliğine Önemli Katkılar Sunuyor” 4 Kasım 2026
- “Güçlü Bir Kırklareli Ekonomisi, Üreten İşletmeler ve Yatırımcılarımızın Katkılarıyla Mümkündür” 4 Kasım 2026
- “Güçlü Bir Kırklareli İçin Planlı Şehirleşme ve Sürdürülebilir Yatırımlar Büyük Önem Taşıyor” 3 Kasım 2026
- “Geleceğe Güvenle Bakan Bir Kırklareli İçin Eğitime Yatırım Yapmalıyız” 3 Kasım 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.851)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


