KTSO Başkanı Ilık, Yapı ve Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü Uzunalioğlu’na “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Yapı ve Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü olarak göreve başlayan İsmail Uzunalioğlu’na “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Soner Ilık, Yapı ve Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İsmail Uzunalioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Yapı ve Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İsmail Uzunalioğlu’da, banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirterek, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Yerel Basınımız, Kırklareli’nin Ekonomik ve Sosyal Gelişiminin Kamuoyuna Doğru Şekilde Aktarılmasında Önemli Bir Paydaştır” 29 Eylül 2026
- “Üniversitemiz ile İş Dünyamız Arasındaki İş Birliğini Güçlendirmek, Kırklareli’mizin Geleceğine Yapılan En Değerli Yatırımlardan Biridir” 28 Eylül 2026
- “Kırklareli’mizin Değerli İnsanlarıyla Bir Araya Gelmeyi ve Gönül Bağlarımızı Güçlendirmeyi Önemsiyoruz” 28 Eylül 2026
- “Turizm, Ülkemizin Kültürel Zenginliklerini Dünyayla Buluşturan Önemli Bir Köprüdür” 27 Eylül 2026
- “Köylerimizin Üretim Gücünü Artırmak, Kırklareli Ekonomisinin Geleceğine Yatırım Yapmaktır” 25 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.762)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


