KTSO Başkanı Ilık Bulgaristan’da düzenlenen “Niyet Beyanı İmza Töreni”ne katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Bulgaristan’ın Burgaz Valisi Valcho Cholakov tarafından imzalanan “Niyet Beyanı İmza Töreni”ne katıldı.
14 Mart 2019 Perşembe günü, çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla Bulgaristan’ın Burgaz Şehri’nde gerçekleştirilen ziyaret ve ikili görüşmelerde; Kırklareli Vali Yardımcısı Emre Öztürk, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kırklareli İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kadir Oğuz, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Turhan Altıntel, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri yer aldı.
Burgaz Valiliği’nde yapılan ikili görüşme ve Niyet Beyanı İmza Töreni’nin ardından Burgaz Liman İdaresi ve Burgaz Endüstri ve Lojistik Parkı temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Aquae Calidae Müzesi ile Muhteşem Süleyman’ın restore edilmiş hamamı gezildi. Burgaz Çarşısı gezisinin ardından, Ressamlar Derneği Galerisi’nde “Su” konulu Çocuk Resim Sergisi ziyaret edildi.
Son Yazılar
- “Güçlü Bir Kırklareli İçin Planlı Şehirleşme ve Sürdürülebilir Yatırımlar Büyük Önem Taşıyor” 3 Kasım 2026
- “Geleceğe Güvenle Bakan Bir Kırklareli İçin Eğitime Yatırım Yapmalıyız” 3 Kasım 2026
- “Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi, Şehrimizin Sosyal Kalkınmasına Güç Katacaktır” 3 Kasım 2026
- “Kırklareli’de 2026 Yılı Ekim Ayı İhracatı, 2026 Yılı Eylül Ayına Göre %44,1 Arttı” 3 Kasım 2026
- “Organ ve Doku Bağışı, Bir İnsana Yeniden Hayat Vermenin En Anlamlı Yoludur” 3 Kasım 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.848)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


