Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Edirne Ticaret Borsası (Edirne TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’ü ağırladı.
Kırklareli’de ekonominin canlanması ve istihdamın arttırılması için oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz” dedi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içerisinde çeşitli çalışmalara imza atabileceklerini ifade eden Edirne Ticaret Borsası (Edirne TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı KTSO Başkanı Ilık’a ve Özsan’a teşekkür etti.
Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Edirne TB Başkanı Özay Öztürk’ü ağırladı
Önceki yazı
KTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Özbek, Demirköy Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı
Sonraki yazı
“Türk Kızılay, tüm dünyada yardıma muhtaçlara elini uzatmaktadır”
Son Yazılar
- “Tıp Camiamız, Milletimizin Gönlünde Özel Bir Yere Sahiptir” 14 Mart 2025
- “Vatan Sevgimizi ve Bağımsızlığa Olan Tutkumuzu En Güzel Biçimde Yansıtmaktadır” 12 Mart 2025
- Çeşitli Başlıklar Altında Verilen Tüketici ve Kariyer Ödülleri Hakkında 11 Mart 2025
- Kırklareli’deki “İklim Değişikliğine Dayanıklı Sürdürülebilir Arıcılık Eğitimi”ne Katılanlarla İftarımızı Açtık 10 Mart 2025
- “İklim Değişikliğine Dayanıklı Sürdürülebilir Arıcılık Eğitimi”ni Kırklareli’de Gerçekleştirdik 9 Mart 2025
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (266)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (1)
- İhracat (5)
- silider (1.754)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)