Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) çelenk törenine katıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla 28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13.00’te Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Çelenk Sunma Töreni’ne; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu ile Meclis Üyesi Erdinç Nişikli katıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı P. Alb. Şenol Şahin ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından Saygı Duruşu’nda bulunulup, İstiklal Marşı’nın eşliğinde göndere Şanlı Türk Bayrağı’nın çekilmesi ile program sona erdi.

Son Yazılar
- “Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme, Vatandaşlarımıza Yeni Fırsatların Kapısını Açıyor” 23 Ekim 2026
- “Çocuklarımızın Geleceğine Yapılan Her Yatırım, Ülkemizin Yarınlarına Yapılan Yatırımdır” 22 Ekim 2026
- “Kırklareli’nin Gelişimi İçin Karşılıklı İletişimi, Dayanışmayı ve Ortak Akıl Anlayışını Önemsiyoruz” 22 Ekim 2026
- “Emek Veren, Üreten ve Vatandaşlarımıza Hizmet Sunan İşletmelerimiz Ekonomimizin Temel Taşlarıdır” 22 Ekim 2026
- “Hizmet Sektörünün Gelişmesi, Şehrimizin Ekonomik Potansiyelinin Daha İleriye Taşınmasına Katkı Sağlıyor” 22 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.827)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


