Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, DEVA Partisi’ni ağırladı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Dışişleri ve Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Bilgel, Kırklareli İl Başkanı Engin Turan, Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Sinan Yıldırım, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi, ticari ve ekonomik konuları, problemler, çözüm önerileri ve yerel gündem konuşuldu. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini ifade eden DEVA Partisi Dışişleri ve Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Bilgel, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Bilgel, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

DEVA Partisi’ni ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’deki üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından DEVA Partisi Dışişleri ve Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Bilgel ve beraberindekiler Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet birimlerini ziyaret ederek, çalışanlara hayırlı işler diledi.

Son Yazılar
- “Coğrafi İşaretli Ürünlerimiz, Kırklareli’mizin Üretim Kültürünün ve Emeğinin Mührüdür” 25 Eylül 2026
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “Sanayi ve Teknoloji Projeleri Açılış ve Temel Atma Töreni”ne Katıldı 25 Eylül 2026
- “Büyük bir cesaret ve özveriyle görev yapan kahraman itfaiyecilerimiz toplumumuzun en güvenilir teminatıdır” 25 Eylül 2026
- İnşaat Sektörümüzün Güçlenmesi, Kırklareli Ekonomisinin Gelişimine Önemli Katkı Sağlayacaktır” 24 Eylül 2026
- “İş Dünyamızın Görüş ve Önerileri, Kırklareli’nin Geleceği İçin Büyük Önem Taşıyor” 24 Eylül 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.754)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


