Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’i ziyaret etti
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’i ziyaret etti.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, sivil toplum örgütlerinin önemini bildiklerini bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’ye en güzel hizmetleri verebilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek Oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Son Yazılar
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Oluşturan İşletmelerimiz Kırklareli Ekonomisinin İlerlemesinde Önemli Bir Rol Üstleniyor” 20 Ekim 2026
- “Kırklareli’mizin Sahip Olduğu Potansiyeli En İyi Şekilde Değerlendirerek Kentimizi Daha İleriye Taşımak İçin Çalışıyoruz” 20 Ekim 2026
- “Yerel İşletmelerimizin Güçlenmesi, İlimizin Kalkınması Demektir” 20 Ekim 2026
- “İş Dünyamızın Güçlenmesi, Şehrimizin Kalkınması ve Ekonomimizin Büyümesi Demektir” 20 Ekim 2026
- “Trakya Bölgemizin Kalkınması ve Gelişimi İçin Kurumlarımızla Güçlü Bir İletişim İçerisindeyiz” 19 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.815)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


