Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası 725 Aile’ye yardım elini uzattı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderdiği 725 adet Gıda Yardımı’nı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizi az da olsa sevindirmemizde emeği geçen Odamızın değerli üyelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne çok teşekkür ederiz.
Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek istedik. İçerisinde bulunduğumuz ve İslam Âlemi tarafından aynı zamanda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan Ayı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardımlar, bu ayın ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşmiştir.
Mübarek Ramazan Ayı’nın Kırklareli’mizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini temenni eder, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” dedi.
Son Yazılar
- “Güçlü Bir Kırklareli İçin Planlı Şehirleşme ve Sürdürülebilir Yatırımlar Büyük Önem Taşıyor” 3 Kasım 2026
- “Geleceğe Güvenle Bakan Bir Kırklareli İçin Eğitime Yatırım Yapmalıyız” 3 Kasım 2026
- “Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi, Şehrimizin Sosyal Kalkınmasına Güç Katacaktır” 3 Kasım 2026
- “Kırklareli’de 2026 Yılı Ekim Ayı İhracatı, 2026 Yılı Eylül Ayına Göre %44,1 Arttı” 3 Kasım 2026
- “Organ ve Doku Bağışı, Bir İnsana Yeniden Hayat Vermenin En Anlamlı Yoludur” 3 Kasım 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.848)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


