Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy’dan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyaret
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a iade-i ziyarette bulundu.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy’a teşekkür ederek, oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti.
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, göreve başlamasından dolayı kendilerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür ederek, oda ile yapılacak olan her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Son Yazılar
- “Her Kan Bağışı Bir Hayat’a Umut, Her Yardım Bir Gönül’e Dokunuştur” 29 Ekim 2026
- “Cumhuriyetimiz, Bağımsızlığımızın ve Millî Egemenliğimizin En Büyük Güvencesidir” 29 Ekim 2026
- “Cumhuriyetimiz, Bağımsızlığımızın, Özgürlüğümüzün ve Milli Birliğimizin En Güçlü Simgesidir” 28 Ekim 2026
- KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ DUYURUSU 27 Ekim 2026
- “Toplum Sağlığımız İçin Fedakârca Çalışan Sağlık Mensuplarımızın Emekleri Kentimiz İçin Çok Değerlidir” 27 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.835)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


