Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Gelecekteki ümidimiz ve canımızdan çok sevdiğiniz çocuklarımız 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nı bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktadırlar. Yoğun ve yorucu bir dönemin ardından, çocuklarınızın okuldaki başarı ve başarısızlık durumlarının değerlendirildiği karneleri bugün veriliyor. Çocuğunuzun karnesi sizin beklentilerinizi belki karşılamamış olabilir. Bu durumda onlara, şefkatle yaklaşmalı, özgüvenlerini zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınmalıyız. Unutmamalıyız ki, karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir.
Bu vesileyle, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösteren, tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, bu dönemde vermiş oldukları özverili katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Bu yıl mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diler, öğrenime devam eden öğrencilerimize de derslerinde başarılar dilerim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
“Karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir”

Önceki yazı
KTSO Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Özbek, Canlı Hayvan ve Yılın İlk Arpası Satış Töreni’ne katıldı
Sonraki yazı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası 8 Oda ile Kardeş oldu
Son Yazılar
- “Kayıtlı istihdam, güçlü ekonomi ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir” 11 Mayıs 2026
- “Gerçekleştirilen Stratejik Enerji Yatırımlarıyla Türkiye’nin Önemli Üretim Merkezlerinden Biri Olmaya Devam Ediyoruz” 11 Mayıs 2026
- “Kayıtlı İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bilinci, Kalkınmanın Anahtarıdır” 11 Mayıs 2026
- “Engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında güçlü şekilde yer almasını önemsiyoruz” 10 Mayıs 2026
- “Güçlü Nesillerin ve Güçlü Toplumların Mimarı Annelerimizdir” 10 Mayıs 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (359)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (9)
- İhracat (5)
- silider (2.528)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


