İYİ Parti Kırklareli İl Yönetimi’nden, KTSO Başkanı Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, İl Başkan Yardımcıları Fatih Teğiş, Halil Karaca, Bülent Güzelergene, Hüseyin Sert, Işıl Mert, Gülşen Tüzün ile Rıza Şenol, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Soner Ilık Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz. Başta oda üyeleri olmak üzere ilimize hayırlı olsun” dedi.
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek ile İl Başkan Yardımcılarına teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Gençlerimizin Enerjisi, Üretkenliği ve Girişimci Ruhu Kırklareli’mizin Gelişimine Güç Katacaktır” 21 Ekim 2026
- “Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerimiz, Kırsal Bölgelerimizin Ekonomik ve Sosyal Yaşamında Önemli Bir Yere Sahiptir” 21 Ekim 2026
- Başkanlarımız Ilık ile Özsan, Zoya Restoran’ın Açılış Töreni’ne Katıldı 21 Ekim 2026
- “Gazetecilerimiz, Kırklareli’mizin Gelişimine ve Tanıtımına Önemli Katkılar Sunuyor” 21 Ekim 2026
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Oluşturan İşletmelerimiz Kırklareli Ekonomisinin İlerlemesinde Önemli Bir Rol Üstleniyor” 20 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.819)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


