İstanbul’dan, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmak için geldiler


Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’da katılarak İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) heyetindeki Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında iş adamlarına bilgiler verdiler.
İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) heyeti tarafından Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında bilgi almak ve Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) yerleri görmek amacıyla 15 Ocak 2019 Pazartesi günü Kırklareli’ye bir ziyaret düzenledi.
Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi ile Kırklareli Valiliği Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen program, Royal Bilgiç Hotel’de gelen heyet onuruna verilen öğle yemeğiyle başladı.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Çoban ve Başkan Vekili Turgut Tarlığ önderliğinde yaklaşık 50 yatırımcı iş adamı katıldı.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı konuşmasında Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekten yatırım yapmak isteyen iş adamlarının başlarının üzerinde yeri olduğunu belirterek, her türlü yardıma ve kolaylığa hazır olduklarını ifade etti. Vali Bilgin, altyapısı, üstyapısı, ulaşımı, lojistik imkanları ve diğer avantajları ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nin 850 Hektara varan genişleme kapasitesiyle Çerkezköy’den sonra Trakya’nın en büyük 2. Organize Sanayi Bölgesi olmaya aday olduğunu vurguladı.
Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sebahattin Dönmez tarafından yapılan sunumlarla Kırklareli Sanayi Bölgesi’ndeki yatırım imkanları ve devlet destekleri tarafından bilgilendirilen heyete aynı zamanda bir Kırklareli OSB Turu yaptırıldı ve Kırklareli OSB’deki işletmeler gezdirildi.
KOSGEB İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü de programa katılarak yatırımcı ve sanayici iş adamlarına devlet destekleri ve resmi işlemlerde kolaylık sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler.
Son Yazılar
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2026 Yılı 4. Olağan Toplantısı”na Katıldı 2 Ekim 2026
- Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz işlemlerin istatistikleri 2 Ekim 2026
- “Kırklareli İçin Birlikte Emek Veren, Değer Üreten Tüm Dostlarımızla Dayanışma İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz” 1 Ekim 2026
- “Spor, Gençlerimizin Gelişimine ve Kırklareli’mizin Birlik Beraberliğine Güç Katan Önemli Bir Değerdir” 1 Ekim 2026
- “Kırklareli ve Edirne’nin İş Dünyası İçin İş Birliğimizi Daha da Güçlendireceğiz” 1 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (376)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.774)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)








