+9 (0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
  • Hakkımızda
    • Organizasyon Şeması
    • Oda Tarihçesi
    • Meclis
    • Yönetim Kurulu
    • Meslek Komiteleri
    • Kurul ve Komisyonlar
    • Çalışma Arkadaşlarımız
    • Vizyon / Misyon / Politikalarımız
    • KVKK Aydınlatma Metni
  • Oda Hizmetleri
    • Ticaret Sicil İşlemleri
      • Limited Şirketleri
      • Anonim Şirketler
      • Kooperatif Şirketler
    • Oda Sicil İşlemleri
      • Yerli Malı Belgesi
      • Kapasite Raporu
      • Sayısal Takograf
      • K Belgesi
      • Fatura Tasdik
      • Sigorta Levhası
    • Dış Ticaret
      • Ülke Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • İhracatçı Firmalar
      • Dış Ticaret Verileri
      • Dış Ticaret İstihbarat Merkezi
    • Diğer Hizmetler
      • Fire ve Zayiat Oranları
      • Vize İşlemleri
      • Tarifeler
  • ONLINE İŞLEMLER
  • Haberler & Bültenler
    • HABERLER
    • Duyurular
    • Aylık Bültenler
  • İletişim
Türkçe
English

İstanbul’dan, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmak için geldiler

18 Ocak 2019

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’da katılarak İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) heyetindeki Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında iş adamlarına bilgiler verdiler.

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) heyeti tarafından Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında bilgi almak ve Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB)  yerleri görmek amacıyla 15 Ocak 2019 Pazartesi günü Kırklareli’ye bir ziyaret düzenledi. 

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi ile Kırklareli Valiliği Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen program, Royal Bilgiç Hotel’de gelen heyet onuruna verilen öğle yemeğiyle başladı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan,  İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Çoban ve Başkan Vekili Turgut Tarlığ önderliğinde yaklaşık 50 yatırımcı iş adamı katıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı konuşmasında Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekten yatırım yapmak isteyen iş adamlarının başlarının üzerinde yeri olduğunu belirterek, her türlü yardıma ve kolaylığa hazır olduklarını ifade etti. Vali Bilgin, altyapısı, üstyapısı, ulaşımı, lojistik imkanları ve diğer avantajları ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nin 850 Hektara varan genişleme kapasitesiyle Çerkezköy’den sonra Trakya’nın en büyük 2. Organize Sanayi Bölgesi olmaya aday olduğunu vurguladı.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sebahattin Dönmez tarafından yapılan sunumlarla Kırklareli Sanayi Bölgesi’ndeki yatırım imkanları ve devlet destekleri tarafından bilgilendirilen heyete aynı zamanda bir Kırklareli OSB Turu yaptırıldı ve Kırklareli OSB’deki işletmeler gezdirildi.

KOSGEB İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü de programa katılarak yatırımcı ve sanayici iş adamlarına devlet destekleri ve resmi işlemlerde kolaylık sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Görüntüleme 359
Önceki yazı
“Türkiye 100’e başvurun, Dünyanın Yıldızları arasındaki yerinizi alın”
Sonraki yazı
Vakıfbank Trakya Krediler Bölge Müdürü ile Şube Müdürü, KTSO Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret etti

Son Yazılar

  • “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 23’üncüsünü Yaptık 29 Aralık 2025
  • Başkanlarımız Soner Ilık ile İsmail Hakkı Özsan, “Lezzet Köftecisi”nin Açılış Töreni’ne Katıldı 27 Aralık 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Vardaroğlu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Sahibi Ali Vardar’ı Ağırladı 25 Aralık 2025
  • Başkanlarımız Ilık ile Özsan, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’yi Ağırladı 25 Aralık 2025
  • Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Odamızı Ziyaret Etti 25 Aralık 2025

Kategoriler

  • Bilgiler (2)
  • Duyurular (330)
  • Gelişen Kent Kırklareli (11)
  • Genel (9)
  • İhracat (5)
  • silider (2.243)
  • Turizm (1)
  • Turizm Kenti Kırklareli (3)
  • Uncategorized (23)
  • Üretim Kenti Kırklareli (3)
  • Yaşayan Kent Kırklareli (2)
  • yenislider (6)
Karakaş Mahallesi, Karakaşbey Sokak No.:10 Merkez/KIRKLARELİ
(0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
Facebook
Instagram
X

Son Gelişmeler

“Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 23’üncüsünü Yaptık
Yesterday, 16:02
Başkanlarımız Soner Ilık ile İsmail Hakkı Özsan, “Lezzet Köftecisi”nin Açılış Töreni’ne Katıldı
27 Ara, 15:50
Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Vardaroğlu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Sahibi Ali Vardar’ı Ağırladı
25 Ara, 22:25

HAKKIMIZDA

  • Organizasyon Şeması
  • Oda Tarihçesi
  • Meclis
  • Yönetim Kurulu
  • Meslek Komiteleri
  • Kurul ve Komisyonlar
  • Çalışma Arkadaşlarımız
  • Vizyon / Misyon / Politikalarımız

© 2024 Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası | Her Hakkı Saklıdır. | Uygulama & Tasarım RenkAs Bilişim