“Global Health Exhibition 2026 Fuarı” Hakkında

Ankara Ticaret Odası’nın 06.08.2026 tarih ve 387378 sayılı yazısına istinaden;
İlgi yazıda, Orta Doğu’nun önde gelen uluslararası sağlık fuarları arasında yer alan “Global Health Exhibition 2026”nın 26-29 Ekim 2026 tarihleri arasında Riyad/Suudi Arabistan‘da gerçekleşeceği bildirilmektedir.
Söz konusu fuarın, Suudi Arabistan’ın “Vision 2030” programı kapsamında sağlık sektörüne yönelik artan yatırımların da etkisiyle, katılımcılara yeni iş bağlantıları geliştirme ve ihracat potansiyellerini artırma açısından önemli fırsatlar sunması beklenmektedir.
Fuarda medikal cihazlar, tıbbi sarf malzemeleri, ilaç ve biyoteknoloji ürünleri, laboratuvar teknolojileri, hastane ekipmanları, dijital sağlık çözümleri ve sağlık teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi öngörülmektedir.
Ayrıca, Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli onayın alınması ve yeterli başvurunun sağlanması halinde, “Global Health Exhibition 2026” Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun Ankara Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Konuyla ilgi Yazı ile Görseller EK‘te yer almaktadır.
EK : Global Health Exhibition 2026 Fuarı Hk.
Son Yazılar
- “Farklı Meslek Gruplarıyla Kurduğumuz Güçlü İletişim, İlimizin Ekonomik ve Sosyal Gelişimine Değer Katıyor” 13 Ekim 2026
- “İş İnsanlarımızla Kurduğumuz Güçlü İletişim ve Dayanışma, Kentimizin Kalkınma Yolculuğuna Güç Katıyor” 13 Ekim 2026
- “Edirne Ticaret Borsası Seçimlerinin Edirne’mize ve İş Dünyamıza Hayırlı Olmasını Diliyorum” 12 Ekim 2026
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a, Hasan Hüseyin Kayan’dan Tebrik ve Teşekkür Ziyareti 12 Ekim 2026
- “Trakya’nın Ekonomik Gücünü Birlik, Beraberlik ve Ortak Akılla Daha İleriye Taşıyacağız” 12 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.794)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


