“Brezilya Yatırım Forumu 2019” 10-11 Ekim’de Brezilya’nın Sao Paulo Şehri’nde düzenlenecek

Brezilya Yatırım Forumu’nun üçüncüsü 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde düzenlenecektir.
Forum, altyapı, enerji, endüstriyel tarım, teknoloji ve inovasyon gibi Brezilya ekonomisinin stratejik sanayi sektörlerinde yatırım fırsatlarını öne çıkaracak olup, aynı zamanda Brezilya iş ortamında son zamanlarda gerçekleşen gelişmeleri öğrenmek adına önemli bir fırsat sunacak.
Açılışını Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsanaro’nun yapacağı Forum’a çok sayıda üst düzey Brezilya resmi makamları ve özel sektör yetkilileri katılacak olup, Brezilyalı Bakanlar ve önemli resmi kurumlar ile toplantıların gerçekleştirilecektir.
Söz konusu Forum’a ait detaylı programa ekte ulaşılabilmekte olup, Forum’a katılmak isteyen şirketlerimiz http://www.brasilinvestmentforum.com/ adresinden katılım kaydını yaptırabilirler.
Son Yazılar
- “Güçlü İşletmeler, Kırklareli Ekonomisinin Geleceğine Değer Katıyor” 6 Kasım 2026
- “Yerel Esnafımız ve Üreticilerimiz, Kırklareli Ekonomisinin Güçlenmesinde Çok Önemli Bir Role Sahiptir” 5 Kasım 2026
- “Sanayimizin gelişimine katkı sunacak her türlü iş birliğini önemsiyoruz” 5 Kasım 2026
- “Eğitime Yapılan Her Yatırım, Kırklareli’mizin ve Ülkemizin Geleceğine Yapılan En Değerli Yatırımdır” 5 Kasım 2026
- “Bölgemizin Ekonomik Gelişimi, Dayanışma İçerisinde Hareket Eden Güçlü Bir İş Dünyasıyla Mümkündür” 5 Kasım 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.856)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


