“Berat Kandili; yardımlaşma, merhamet ve hoşgörümüzün güçlenmesine vesile olacak”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bu akşam idrak edilecek olan Berat Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın habercisi, zihinlerimizin berraklaştığı ve gönüllerimizin aydınlandığı güzide gecelerden bir tanesi olan Berat Kandili’ni idrak edecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Mübarek Berat Kandili gibi gün ve geceleri manevi olarak değerlendirmemiz; hayatımızı daha yaşanabilir kılmamız, karşılıklı sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörümüzün de güçlenmesine vesile olacaktır.
Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu zorlu salgın sürecinde Berat Kandili’nin vereceği huzura ve umuda ülke olarak çok ihtiyacımız var. Tefekkür, şükür ve arınma ile daha anlamlı hâle gelecek olan bu mübarek gecede ülkemizin ve dünyanın koronavirüs musibetinden kurtulması, dünyaya barış ve huzurun hakim olması için dua edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere Kırklarelili hemşehrilerimizin, Türk Milleti’nin ve tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni kutluyor, bu kutlu gecenin her şeyden önce sağlık, huzur, bereket ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini, barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”
Son Yazılar
- “İş Dünyamızın Gücünü Birlik, Beraberlik ve Ortak Akılla Daha İleriye Taşıyacağız” 21 Ekim 2026
- “Gençlerimizin Enerjisi, Üretkenliği ve Girişimci Ruhu Kırklareli’mizin Gelişimine Güç Katacaktır” 21 Ekim 2026
- “Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerimiz, Kırsal Bölgelerimizin Ekonomik ve Sosyal Yaşamında Önemli Bir Yere Sahiptir” 21 Ekim 2026
- Başkanlarımız Ilık ile Özsan, Zoya Restoran’ın Açılış Töreni’ne Katıldı 21 Ekim 2026
- “Gazetecilerimiz, Kırklareli’mizin Gelişimine ve Tanıtımına Önemli Katkılar Sunuyor” 21 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.820)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


