+9 (0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
  • Hakkımızda
    • Organizasyon Şeması
    • Oda Tarihçesi
    • Meclis
    • Yönetim Kurulu
    • Meslek Komiteleri
    • Kurul ve Komisyonlar
    • Çalışma Arkadaşlarımız
    • Vizyon / Misyon / Politikalarımız
    • KVKK Aydınlatma Metni
  • Oda Hizmetleri
    • Ticaret Sicil İşlemleri
      • Limited Şirketleri
      • Anonim Şirketler
      • Kooperatif Şirketler
    • Oda Sicil İşlemleri
      • Yerli Malı Belgesi
      • Kapasite Raporu
      • Sayısal Takograf
      • K Belgesi
      • Fatura Tasdik
      • Sigorta Levhası
    • Dış Ticaret
      • Ülke Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • İhracatçı Firmalar
      • Dış Ticaret Verileri
      • Dış Ticaret İstihbarat Merkezi
    • Diğer Hizmetler
      • Fire ve Zayiat Oranları
      • Vize İşlemleri
      • Tarifeler
  • ONLINE İŞLEMLER
  • Haberler & Bültenler
    • HABERLER
    • Duyurular
    • Aylık Bültenler
  • İletişim
Türkçe
English

Başkanlarımız Ilık ile Özsan, Gelir İdaresi Daire Başkanı Ahmet Yıldırım ile Beraberindekileri Ağırladı

24 Şub, 15:31

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık ile Meclis Başkanımız İsmail Hakkı Özsan, “36. Vergi Haftası” kapsamında odamızı ziyarette bulunan; T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yıldırım, Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Şahin Engin Uysal, Kırklareli Defterdarı Doğan Adıgüzel, Vergi Dairesi Müdürü Birol Güçkan, Muhasebe Müdürü Mustafa Sarıçiçek, Muhakemat Müdürü Açelya Dedeoluk, Gelir Yönetimi ve Denetim Müdürü Mehmet Yılmaz, Personel ve Diğer Hizmetler Müdürü Döndü Öztürk, Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk ile Babaeski Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk’u ağırladı.

Vergi uygulamaları ile ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Recep Bars, Ahmet Eroğlu, Meclis Üyelerimiz Kadir Duran ile Serdar Dura’da yer aldı.

* Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık; “Çocuklarımıza daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız”

Gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşamasının, ödenen vergiler ile sağlanacağını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık; “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. Köklü bir Vergi Bilinci’nin oluşmadığı ve vergide gönüllü katılımın sağlanamadığı bir toplumda yeterli seviyede vergi toplanamayacağı açıktır. Bu sebeple Vergi Haftası, halkımızda Vergi Bilinci’nin oluşturulması, idare ile mükellef arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir. Herkes, mali gücüne göre vergi ödemekle yükümlüdür. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir. Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bizlere geri dönmektedir. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında vergi gelirleri çok büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımız kazandıklarının bir kısmını vergi olarak devlete ödemelidir. Bu ödemeler sayesinde vatandaşlarımıza yapılan hizmetlerde artacaktır. 36. Vergi Haftası vesilesiyle Defterdarlık bünyesinde görev yapan tüm personelimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, tüm vergi mükelleflerimize bol kazançlar dilerim” dedi.

Görüntüleme 252
Önceki yazı
“Ödediğimiz Vergiler, Ülkemizin Büyüyüp Gelişmesine Doğrudan Etki Etmektedir”
Sonraki yazı
Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık ile Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Bars’a “Teşekkür Belgesi” Takdim Edildi

Son Yazılar

  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Mali Müşavir Serkan Çolakoğlu’nu Misafir Etti 17 Haziran 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Akın İnşaat Firması Sahibi Bünyamin Akın’ı Ağırladı 17 Haziran 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Aren Petrol A.Ş. Satış Yöneticisi İzzet Gürgül’ü ağırladı 17 Haziran 2025
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Misafirlerini Ağırladı 17 Haziran 2025
  • “Kırklareli Bölgesel Destek anlamında 2. Bölge’den 3. Bölge’ye çıkarıldı” 17 Haziran 2025

Kategoriler

  • Bilgiler (2)
  • Duyurular (299)
  • Gelişen Kent Kırklareli (11)
  • Genel (4)
  • İhracat (5)
  • silider (1.841)
  • Turizm (1)
  • Turizm Kenti Kırklareli (3)
  • Uncategorized (23)
  • Üretim Kenti Kırklareli (3)
  • Yaşayan Kent Kırklareli (2)
  • yenislider (6)
Cumhuriyet Mahallesi, 32. Sokak, Karabulut Yapı Sitesi, No:2A / A Blok, Zemin Kat No:38 Merkez/KIRKLARELİ
(0288) 212 43 25
ktso@kirklarelitso.org.tr
Facebook
Instagram
X

Son Gelişmeler

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Mali Müşavir Serkan Çolakoğlu’nu Misafir Etti
3 saat önce
Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Akın İnşaat Firması Sahibi Bünyamin Akın’ı Ağırladı
3 saat önce
Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Aren Petrol A.Ş. Satış Yöneticisi İzzet Gürgül’ü ağırladı
Bugün, 12:31

HAKKIMIZDA

  • Organizasyon Şeması
  • Oda Tarihçesi
  • Meclis
  • Yönetim Kurulu
  • Meslek Komiteleri
  • Kurul ve Komisyonlar
  • Çalışma Arkadaşlarımız
  • Vizyon / Misyon / Politikalarımız

© 2024 Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası | Her Hakkı Saklıdır. | Uygulama & Tasarım RenkAs Bilişim