“Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni”nde Yerimizi Aldık

Meclis Başkanımız İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Meclis Üyemiz Sebahattin Şan ile oda personelimiz; T.C. Kırklareli Valiliği tarafından Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen “Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni”ne katıldı.

Kırklareli Valisi Uğur Turan, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdal Köse ile Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut başta olmak üzere siyasi partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saat 09.05’te 2 Dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunulup, İstiklal Marşı’nın eşliğinde Şanlı Türk Bayrağı’nın yarıya indirilmesi ile program sona erdi.

* Meclis Başkanımız İsmail Hakkı Özsan; “Ata’mızın emanetini daha yükseklere çıkarmak için durmaksızın çalışıyoruz”
Meclis Başkanımız İsmail Hakkı Özsan programın ardından yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Askeri dehasının yanında 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdiği İnkılaplar, Sosyal ve Ekonomik Reformlarla seviye atlatmış ve parlak bir geleceği bizlere emanet etmiştir. Bizler de Ata’mızın emanetini daha yükseklere çıkarmaya, daha ileriye taşımaya mecburuz. Bu bilinç ve bu anlayışla ülkemize, milletimize hizmet ediyor, daha güçlü bir Türkiye için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmak da zorundayız. Bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanan, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Devlet Adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak, aramızdan ayrılışının 86. Yıldönümü’nde rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Son Yazılar
- “KOBİ’lerimizin güçlü olması, kent ekonomimizin de güçlenmesi demektir” 6 Ekim 2026
- “Üreten, Yatırım Yapan ve İstihdam Sağlayan Her İşletmemiz Kırklareli’nin Geleceğine Değer Katıyor” 6 Ekim 2026
- “Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu İşletmecilerimizin Şehrimize Kattığı Değeri Önemsiyoruz” 6 Ekim 2026
- “Kamu Kurumlarımız, Yatırımcılarımız ve İş Dünyamızla El Ele Vererek Kırklareli OSB’yi Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşıyacağız” 5 Ekim 2026
- “Ortak Tarihimizden ve Kültürel Değerlerimizden Güç Alan Kardeşlik Bağımızı Daha da Güçlendireceğiz” 5 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (377)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (11)
- İhracat (5)
- silider (2.780)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


