Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, çıkan yangın sonrasında büyük zarar gören Kırklareli merkez ilçe Cumhuriyet Mahallesi Kofçaz Yolu üzerinde faaliyet gösteren ATT Clothing Tekstil Fabrikası’na “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundular.
Fabrika Sahibi Önder Türkmen’e “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Ilık ile Özsan, çıkan yangında can kaybının olmamasından dolayı memnuniyet duyduklarını, meydana gelen mal kaybından da üzüntü duyduklarını dile getirdiler.
23 Eylül 2019 Pazartesi gününün ilk saatlerinde meydana gelen yangın ile ilgili olarak Müdürü Ahmet Akleylek’ten bilgiler alan Başkan Ilık ile Özsan, Oda olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.
Başkan Ilık ve Özsan daha sonra Fabrika Müdürü Ahmet Akleylek ile birlikte yangının çıktığı depo bölümünü gezerek incelemelerde bulunarak, fabrika çalışanlarına geçmiş olsun temennilerini ilettiler.
“Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanınızdayız”

Önceki yazı
“Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi düzenlenecek”
Sonraki yazı
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
Son Yazılar
- TED Edirne Koleji ile İndirim Protokolü İmzaladık 7 Şubat 2026
- Meclis Başkanımız İsmail Hakkı Özsan, “Üniversite-Sanayi İş Birliği Toplantısı”na Katıldı 6 Şubat 2026
- Bulgaristan Cumhuriyeti Eski Burgaz Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova, Odamıza Ziyarette Bulundu 5 Şubat 2026
- Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımıyla Düzenlenen “Türkiye-Mısır İş Forumu”na Katıldı 4 Şubat 2026
- “Kanserle Mücadelede Bilinçlenelim, Erken Teşhisi Önemseyelim” 4 Şubat 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (334)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (9)
- İhracat (5)
- silider (2.332)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


