+9 (0288) 212 43 25
[email protected]
  • Hakkımızda
    • Organizasyon Şeması
    • Oda Tarihçesi
    • Meclis
    • Yönetim Kurulu
    • Meslek Komiteleri
    • Kurul ve Komisyonlar
    • Çalışma Arkadaşlarımız
    • Vizyon / Misyon / Politikalarımız
    • KVKK Aydınlatma Metni
  • Oda Hizmetleri
    • Ticaret Sicil İşlemleri
      • Limited Şirketleri
      • Anonim Şirketler
      • Kooperatif Şirketler
    • Oda Sicil İşlemleri
      • Yerli Malı Belgesi
      • Kapasite Raporu
      • Sayısal Takograf
      • K Belgesi
      • Fatura Tasdik
      • Sigorta Levhası
    • Dış Ticaret
      • Ülke Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • İhracatçı Firmalar
      • Dış Ticaret Verileri
      • Dış Ticaret İstihbarat Merkezi
    • Diğer Hizmetler
      • Fire ve Zayiat Oranları
      • Vize İşlemleri
      • Tarifeler
  • ONLINE İŞLEMLER
  • Haberler & Bültenler
    • HABERLER
    • Duyurular
    • Aylık Bültenler
  • İletişim
Türkçe
English

“Gençlerimizin Girişimcilik Ruhu, Üretim ve İstihdam Hedeflerimize Değerli Katkılar Sunuyor”

Dün, 15:45

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Kırklarelili Genç Girişimciler Mert-Dilan Özkan’ı ağırladı. Genç girişimcilerimizin karşılaştığı fırsatlar ile geleceğe yönelik hedefleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Girişimcilikle ilgili deneyimlerini aktararak, önemli değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık; “İlimizin ekonomik, ticari ve sosyal gelişimine katkı sağlayan tüm girişimcilerimizle bir araya gelmeye, onların fikirlerini dinlemeye ve iş dünyamızın geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunmaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Kırklarelili genç girişimcilerimiz Sayın Mert Özkan ve Sayın Dilan Özkan’ı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Gençlerimizin girişimcilik konusunda ortaya koyduğu cesaret, yenilikçi bakış açısı ve çalışma azmi, Kırklareli’nin geleceği açısından bizler için büyük bir değer taşıyor. Bir şehrin ekonomik anlamda gelişmesinin yalnızca mevcut işletmelerin büyümesiyle değil, aynı zamanda yeni fikirlerin, yeni yatırımların ve genç girişimcilerin desteklenmesiyle mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle gençlerimizin iş hayatında daha fazla yer almasını, kendi projelerini hayata geçirmesini ve istihdam oluşturan başarılı işletmelere dönüşmesini son derece önemli buluyoruz. Mert ve Dilan Özkan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, girişimcilik faaliyetleri, iş dünyasının mevcut durumu, genç girişimcilerimizin karşılaştığı fırsatlar ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Genç girişimcilerimizin sahadan aktardığı her görüş ve önerinin, iş dünyamızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamamız açısından kıymetli olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin önünü açacak, girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlayacak ve yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesini destekleyecek çalışmaların içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin enerjisini, bilgi birikimini ve yenilikçi fikirlerini Kırklareli’nin ekonomik potansiyeliyle buluşturduğumuzda çok daha güçlü bir gelecek inşa edebileceğimize inanıyorum. Kırklareli’nin geleceğinde genç girişimcilerimizin önemli bir rol üstleneceğine inanıyorum. Onların başarılarını artırmaları, yeni yatırımlara yönelmeleri ve başka gençlere de örnek olmaları, ilimizin ekonomik dinamizmine önemli katkılar sağlayacaktır. Bizler de Kırklareli TSO olarak genç iş insanlarımızın yanında olmaya, onların taleplerini dinlemeye ve ihtiyaç duydukları noktalarda elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için Sayın Mert Özkan ve Sayın Dilan Özkan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Genç girişimcilerimizin azmi ve kararlılığı bizlere gelecek adına umut veriyor. Kırklareli’mizin üretim, yatırım, ticaret ve istihdam kapasitesini hep birlikte daha ileri noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Görüntüleme 79
Önceki yazı
“Vize’deki İş Dünyamızın Gücü, Kırklareli Ekonomimizin Geleceğine Değer Katıyor”
Sonraki yazı
“Bölgemizin Kalkınma Hamlesine Emek Veren ve İstihdam Yaratan Bütün Yatırımcılarımızın Destekçisiyiz”

Son Yazılar

  • “Bölgemizin Ticaret Hacmini Büyütmek ve İhracatçımızın Önünü Açmak İçin Ortak Akılla Hareket Etmeye Devam Edeceğiz” 17 Eylül 2026
  • “Kırklareli’nin Üretim Gücünü Artıracak Her Çalışmanın, Üreticimize ve Şehrimizin Ekonomik Geleceğine Katkı Sağlayacağına İnanıyoruz” 17 Eylül 2026
  • Yeni Parti Milletvekilleri Gökçe Gökçen ile Turan Taşkın Özer, Kırklareli TSO’nın “Şeref Defteri”ni İmzaladı 17 Eylül 2026
  • “Kırklareli’nin Geleceğine Katkı Sunacak Her Türlü Yapıcı Görüşme ve Diyaloğu Değerli Buluyoruz” 17 Eylül 2026
  • Kırklareli Peyniri’nin Ulusal ve Dijital Mecralarda Tanıtılması İçin İşbirliği Protoklü İmzalandı 17 Eylül 2026

Kategoriler

  • Bilgiler (2)
  • Duyurular (376)
  • Gelişen Kent Kırklareli (11)
  • Genel (11)
  • İhracat (5)
  • silider (2.732)
  • Turizm (1)
  • Turizm Kenti Kırklareli (3)
  • Uncategorized (23)
  • Üretim Kenti Kırklareli (3)
  • Yaşayan Kent Kırklareli (2)
  • yenislider (6)
Karakaş Mahallesi, Karakaşbey Sokak No.:10 Merkez/KIRKLARELİ
(0288) 212 43 25
[email protected]
Facebook
Instagram
X

Son Gelişmeler

“Bölgemizin Ticaret Hacmini Büyütmek ve İhracatçımızın Önünü Açmak İçin Ortak Akılla Hareket Etmeye Devam Edeceğiz”
1 saat önce
“Kırklareli’nin Üretim Gücünü Artıracak Her Çalışmanın, Üreticimize ve Şehrimizin Ekonomik Geleceğine Katkı Sağlayacağına İnanıyoruz”
2 saat önce
Yeni Parti Milletvekilleri Gökçe Gökçen ile Turan Taşkın Özer, Kırklareli TSO’nın “Şeref Defteri”ni İmzaladı
Bugün, 13:59

HAKKIMIZDA

  • Organizasyon Şeması
  • Oda Tarihçesi
  • Meclis
  • Yönetim Kurulu
  • Meslek Komiteleri
  • Kurul ve Komisyonlar
  • Çalışma Arkadaşlarımız
  • Vizyon / Misyon / Politikalarımız

© 2024 Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası | Her Hakkı Saklıdır. | Uygulama & Tasarım RenkAs Bilişim