“Avrupa Birliği (AB) Projesi” kapsamında Fransa’nın Başkenti Paris’te bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Başdanışmanı Kerem Aslan ve Özel Kalem Müdürü Hakan Yılmaz ile Türkiye Cumhuriyeti OECD Paris Daimi Temsilciliği’nde bir araya geldi.
Gerçekleştirilen görüşmede; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erdem Başak ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Karağöz’de yer aldı.
“Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Bakanlar Konseyi Toplantısı”nın, küresel refaha ve uluslararası ekonomik istikrara önemli katkılar sunduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık şunları kaydetti:
“Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen “Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Bakanlar Konseyi Toplantısı”na katılan Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat’ın Başdanışmanı Kerem Aslan ve Özel Kalem Müdürü Hakan Yılmaz ile Türkiye Cumhuriyeti OECD Paris Daimi Temsilciliği’nde bir araya geldik. Ülkemizin ekonomik kalkınma hedefleri, uluslararası ticaretin güncel dinamikleri, iş dünyasının küresel ekonomide üstlendiği rol ve Türkiye’nin uluslararası ekonomik platformlardaki etkinliği üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ticaret Bakanlığımız öncülüğünde yürütülen çalışmalar ve Türk iş dünyasının küresel refaha sağladığı katkılar konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdik. Üyelerimizin uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü artırmak, bölgemizin ekonomik potansiyelini daha geniş coğrafyalara taşımak ve ülkemizin ekonomik hedeflerine katkı sunmak amacıyla ulusal ve uluslararası paydaşlarla iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”



