Tarım Kredi Birlik A.Ş.’den Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Mali ve İdari İşler Direktörü Ahmet Taner Şengül ile Mali ve İdari İşler Uzmanı Talha Çalış’ı ağırladı. Ziyarette, KTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu ile KTSO Meslek Komitesi Üyesi Bahadır Sucuoğlu’da yer aldı.

* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Tarımsal üretimin arttırılması, ülkemizin kalkınmasında büyük önem arz etmektedir”
Tarımsal üretimin ülkemizin kalkınmasında büyük bir öneme sahip olduğuna değinen Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Çiftçilerimiz; ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Birçok kalemde ürünü üreterek, ülkesini doyurmak için gece gündüz demeden çalışıp ekonomiye kısaca hayata önemli katkıda bulunmaktadır. Her türlü zorluğa karşı fedakârca toprağını işlemeye, emek vermeye ve üretmeye devam etmektedir. Ülkemiz ekonomisinin gözbebeği olan üreticilerimizin desteklenmesi ve üretime katkı sağlamaları için gereken girişimler yapılmaktadır. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir” dedi.
Tarım Kredi Birlik A.Ş. Mali ve İdari İşler Direktörü Ahmet Taner Şengül ile Mali ve İdari İşler Uzmanı Talha Çalış’ı ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Son Yazılar
- “Çocuklarımızın Geleceğine Yapılan Her Yatırım, Ülkemizin Yarınlarına Yapılan Yatırımdır” 22 Ekim 2026
- “Kırklareli’nin Gelişimi İçin Karşılıklı İletişimi, Dayanışmayı ve Ortak Akıl Anlayışını Önemsiyoruz” 22 Ekim 2026
- “Emek Veren, Üreten ve Vatandaşlarımıza Hizmet Sunan İşletmelerimiz Ekonomimizin Temel Taşlarıdır” 22 Ekim 2026
- “Hizmet Sektörünün Gelişmesi, Şehrimizin Ekonomik Potansiyelinin Daha İleriye Taşınmasına Katkı Sağlıyor” 22 Ekim 2026
- “Kültürel Zenginliklerimiz ve Doğal Güzelliklerimiz, Kırklareli’nin Geleceği İçin Önemli Bir Potansiyeldir” 22 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (379)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.826)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


