KTSO, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alihan Orhan ile Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Yasin Kök’ü ağırladı

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alihan Orhan ile Kırklareli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Yasin Kök, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alihan Orhan ile Kırklareli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Yasin Kök gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan teşekkür etti.
Son Yazılar
- “Her Kan Bağışı Bir Hayat’a Umut, Her Yardım Bir Gönül’e Dokunuştur” 29 Ekim 2026
- “Cumhuriyetimiz, Bağımsızlığımızın ve Millî Egemenliğimizin En Büyük Güvencesidir” 29 Ekim 2026
- “Cumhuriyetimiz, Bağımsızlığımızın, Özgürlüğümüzün ve Milli Birliğimizin En Güçlü Simgesidir” 28 Ekim 2026
- KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ DUYURUSU 27 Ekim 2026
- “Toplum Sağlığımız İçin Fedakârca Çalışan Sağlık Mensuplarımızın Emekleri Kentimiz İçin Çok Değerlidir” 27 Ekim 2026
Kategoriler
- Bilgiler (2)
- Duyurular (380)
- Gelişen Kent Kırklareli (11)
- Genel (12)
- İhracat (5)
- silider (2.835)
- Turizm (1)
- Turizm Kenti Kırklareli (3)
- Uncategorized (23)
- Üretim Kenti Kırklareli (3)
- Yaşayan Kent Kırklareli (2)
- yenislider (6)


