Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Bulgaristan Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından kurulmuş olan Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu organizasyonunda, Bulgaristan Yatırım Ajansı ile KOBİ Destek ve Tanıtım Ajansı’nın da katkıları ile 9-10 Haziran 2023 tarihlerinde, Bulgaristan’ın Bansko Şehri’nde “II. Bansko Zirvesi” gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Geçtiğimiz yıl birincisi gerçekleştirilen ve Türkiye ile Bulgaristan’dan 100’den fazla firmanın katılım sağladığı programa bu yıl, özellikle otomotiv yedek parçaları, inşaat ve yapı malzemeleri, metal, makina, kağıt, mobilya, enerji, ambalaj, gıda, IT, danışmanlık, tekstil, sağlık, kimya-kozmetik, plastik eşya, iklimlendirme, turizm sektörleri başta olmak üzere, diğer birçok sektörde faaliyet gösteren firmaların katılması ve önemli işbirlikleri kurulması beklenmektedir.

Taslak Program ve Programın ayrıntıları aşağıda yer almakta olup, katılmak isteyenlerin programda linki yer alan online formu doldurması gerekmektedir.

TASLAK PROGRAM VE PROGRAM AYRINTILARI:

9-10 June 2023 | Regnum hotel Bansko

Türkiye-Bulgaria Chamber of Commerce and Industry Forum, which was established by TOBB and BULTİŞAD have the pleasure to invite you to participate 2nd Bulgarian-Turkish business forum in Bansko which will be held on 9-10th of June. Тhe forum will focus on business opportunities and partnerships between the Balkan countries. The event will bring together a diverse range of businesses, entrepreneurs, investors, and policy-makers from Bulgaria, Turkey, and other Balkan countries to discuss and explore business opportunities in the region.

Program:
9 June 2023 Friday
18:00 Networking Cocktail

10 June 2023 Saturday
Turkish companies will have exhibition stands which will be opened during the whole day
09:00-09:30 Registration
09:30-10:10 Welcome speeches (up to 5 minutes)
● Burhan Nemutlu – Chairman of Management board of BULTISAD;
● The Union of Chambers and Commodity Exchanges of Türkiye (TOBB)
● Bogdan Bogdanov – Executive director of Invest Bulgaria agency;
● Boyko Takov – Executive director of Bulgarian SME agency;
● Aylin Sekizkök – Ambassador of Republic of Turkey in Bulgaria
10:10-10:30 Café break
10:30-11:30 Round tables
● Energy, moderator is the team of SeeNews
Participants
● Automotive, moderator is the team of Automotive cluster Bulgaria
Participants
● European financing, moderator is under discussion;

Participants:
Deloitte (Brussel funds)
Bulgarian SME agency – Kalin Marinov (National funds)
Bulgarian SME agency – Interreg program (BG&TR)
Lot consult (Erasmus+)

12:00-13:00 Lunch break
13:30-17:30 B2b meetings
20:00 Gala dinner

Date: 9-10th of June
Place: Regnum Bansko Hotel & Spa
Registration Link: Втори Българо-Турски бизнес форум в Банско, 10 юни 2023/ 2nd Bulgarian-Turkish business forum in Bansko, 10 June 2023 (google.com)

Contact Person: Maya Blaskova, office@bgtrchamber.com 00359896666103