Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle Kırklareli merkez ilçe İstasyon Caddesi’nde düzenlenen “Kırklareli Öğrenme Şenliği”ne katıldı.23-24 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen şenlik Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımı ile düzenlenen açılış programı ile 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 11.00’de başladı.Açılış Programının ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan şenlik kapsamında açılan stantları gezerek bilgiler aldılar.